Mansur Yavaş’tan belediye çalışanlarına zam müjdesi: “Yüzde kaç bekliyorsunuz?”

Mansur Yavaş’tan belediye çalışanlarına zam müjdesi: “Yüzde kaç bekliyorsunuz?”

ABB Başkanı Mansur Yavaş, ‘5 Farklı İş Kolunda Faaliyet Gösteren Sendikalar İle Tek Protokol İmza Töreni’nde bir araya geldiği ABB çalışanlarına, yeni yılda uygulanacak zam müjdesini verdi. Başkan Yavaş, yeni yılda maaşlara yüzde 70 zam olacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘5 Farklı İş Kolunda Faaliyet Gösteren Sendikalar İle Tek Protokol İmza Töreni’nde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Mansur Yavaş önderliğinde gerçekleştirilen programda belediye çalışanlarına yeni yıl müjdesi paylaşıldı. 31 Mart seçimlerinde Ankara’dan bir kez daha aday gösterilen Mansur Yavaş; ‘selde, afette, pandemide destan yazan’ diyerek söz ettiği belediye çalışanlarının maaşlarına yeni yılda yüzde 70 gibi dev bir zam yapılacağını duyurdu. Mansur Yavaş’ın maaş sözlerinin ardından salonda alkış tufanı koptu.

“HEPİNİZE MÜJDELEMEK İSTİYORUM”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkan Mansur Yavaş’ın da katıldığı programda belediye çalışanları ile bir araya geldi. Belediye personeline yeni yıl müjdesi veren Başkan Yavaş, salonu coşturacak sözler sarf etti. Maaşlara zam oranını söylemeden çalışanlara “Yüzde kaç bekliyorsunuz?” diye soran Mansur Yavaş, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Pandemide, depremde, selde, afette, en kötü günlerde özveriyle çalışan ve dayanışma destanı yazan mesai arkadaşlarımızın yanında olacağız. Bu yüzden, %70 zam oranını hepinize müjdelemek istiyorum.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.