Mehmet Ali Erbil kimdir, kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil kimdir, kaç yaşında?

Ünlü komedyen, şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda en çok konuşulan isimler arasında. Peki, Mehmet Ali Erbil kimdir, kaç yaşında?

Kariyeri boyunca çeşitli kanallarda programlar yapmış, komedyen, sunucu, seslendirme sanatçısı ve şovmen Mehmet Ali Erbil gündemden düşmüyor. Peki, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar:

mehmet-ali-erbil-kimdir.jpg

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil, 1957 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatı farklı şehirlerde geçti. İlk ve orta dereceli okullarını İstanbul, Ankara ve Balıkesir’de okudu. Orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarına başladı. Burada çeşitli usta eğitmenlerden eğitimini aldı. Mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan Erbil, çeşitli birçok tiyatro oyununda sahneye çıktı. TRT’de sunuculuk yapan Mehmet Ali Erbil, özel televizyonların açılmasıyla birlikte farklı kanallarda programlar yaptı. Dünyada sadece 100 kişide görülen bir hastalık olan ‘Kaçış Sendremo’ hastalığına yakalanan Erbil, ekranları bırakmak zorunda kaldı. Tedavi sürecinin ardından yeniden sahalara geri dönen Mehmet Ali Erbil şimdilerde sosyal medyada yaptığı yayınlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyeri boyunca birçok ödül alan Mehmet Ali Erbil, bekâr ve 3 çocuk babasıdır.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum