Metrobüsün iş makinesi ile parçalanması tepki çekti

Metrobüsün iş makinesi ile parçalanması tepki çekti

İstanbul’da bir metrobüsün iş makinesi ile parçalandığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Metrobüsün parçalarının kullanılabileceğini düşünen vatandaşlar çalışmaya tepki gösterdi.

İstanbul’da bir metrobüsün iş makinesi ile parçalandığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Metrobüsün parçalarının kullanılabileceğini düşünen vatandaşlar çalışmaya tepki gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Söz konusu görüntü; 2007 ve 2008 yılında Hollanda'dan alınan, verimsizliği ve ekonomik ömrünü tamamlaması sebebiyle hurdaya ayrılan, yedek parçası bulunmayan ve üretici firması da iflas etmiş olan eski metrobüs araçlarının 'Makine Kimya Endüstrisi' tarafından taşınma öncesi parçalara ayrılma görüntüsüdür. Kurumumuz, yerli üretim olan güçlü ve konforlu metrobüs araçlarını şehrimize kazandırmaya devam etmektedir" denildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.