MHP Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Selim Şahin: Hizmet yarışına girdik

MHP Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Selim Şahin: Hizmet yarışına girdik

MHP Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Selim Şahin, Cumhur ittifakı olarak hizmet yarışına girdiklerini söyleyerek, “Hayata geçireceğimiz projeler ile Kızılcahamam’ı sağlığın, sporun ve sağlık turizminin başkenti yapacağız” dedi.

Siyasi Partilerin Belediye Başkan aday adaylarının belirlendiği şu günlerde yerel siyasette olan hareketlilik artmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Selim Şahin yaptığı ziyaret ile Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Orman’a projelerini anlattı.

kizilca.jpg

Cumhur ittifakı ile beraber bir hizmet yarışında olduklarını söyleyen Şahin, “Hayata geçireceğimiz projeler ile Kızılcahamam’ı sağlığın, sporun ve sağlık turizminin başkenti yapacağız” dedi. Ayrıca Şahin, “Yapacağımız çalışmalarla hem Ankara hem de Kızılcahamam kazanacak. Bölge insanına istihdam sağlayacağız. Amacımız spor ve sağlık yatırımları ile Kızılcahamam’ın bir adım öne çıkarmak ve her geçen gün geliştirmek” vurgusunu yaptı.

2.jpg

İSTİHDAMI ARTTIRACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Selim Şahin, “Memleketimize hizmet etmek için Cumhur ittifakı içinde diğer aday adayları ile birlikte bir hizmet etme yarışına girdik. Bu yarış birlikte yapacağımız bir yarış. Bizim hizmet etme açlığımız var. Ekibimizle projelerimizle biz bu yarışa hazırız. Biz bütün Cumhur ittifakı ortakları ile birlikte Kızılcahamam’ı daha güzel günlere taşımak istiyoruz.

oo.jpg

Burada önemli olan birliktelik. Kızılcahamam Ankara’nın belki de turizm bakımından ve doğal dekte rasyon alanı olma bakımından başta gelen ilçesidir. Biz Kızılcahamam’da sağlık turizmini ön plana çıkaracağız. Yapacağımız çalışmalarla hem Ankara hem de Kızılcahamam kazanacak. Bölge insanına istihdam sağlanarak. Kızılcahamam’ın değerlerinin tanıtımını yapacağız” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Şahin, “En büyük projelerimizden biriside spor adına yaptığımız bir proje, Türkiye’nin en büyük spor olimpiyat köyünü Kızılcahamam’da kurmak istiyoruz. Ben spor alanında doktora yapmış bunun eğitimini alan bir kişiyim. Dolayısıyla da bütün birikimimizi şehrimize harcayıp. Kızılcahamam’ı sporun ve sağlığın sağlık turizminin başkenti yapmak için uğraşacağız. Bu proje ile uluslararası yapılan spor organizasyonunu Kızılcahamam’a çekmiş oluruz ve istihdam sağlanır. Bölgenin ve Ankara’mızın ekonomisine katma değer kazanımı olur. Biz şehrimiz için çalışacağız. Amacımız spor ve sağlık yatırımları ile Kızılcahamam’ın bir adım öne çıkarmak ve her geçen gün geliştirmek” şeklinde konuşarak Kızılcahamam için en büyük iki projesini gazetemize anlattı.

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.