MHP’li Canöz evlendi; nikahı Veli Gündüz Şahin kıydı
MHP’li Murat Canöz’ün yeğeni Burak Can Canöz, Cansu Aydoğdu ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Yeni Partili Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin kıydı.
MHP Mamak eski İlçe Başkanı Murat Canöz’ün yeğeni Burak Can Canöz, Cansu Aydoğdu ile dünya evine girdi.
Çok sayıda MHP’li teşkilat mensubunun da katıldığı törende çiftin nikahını Yeni Partili Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin kıydı.

Şahin ardından yaptığı açıklamada “MHP Mamak Eski İlçe Başkanımız Sayın Murat Canöz’ün Kıymetli Yeğeni Burak Can Canöz ile Cansu Aydoğdu’nun nikâhını kıydık. Burak ve Cansu’ya sevgi, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyor, bu güzel günlerinde mutluluklarını paylaşan ailelerine de en güzel dileklerimi iletiyorum” dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.