Millet Bahçesi’nde ata tecavüz iğrençliği: Hemen soruşturma başlatıldı

Millet Bahçesi’nde ata tecavüz iğrençliği: Hemen soruşturma başlatıldı

Ankara’nın güzide sosyal alanlarından Mamak Üreğil Millet Bahçesi’nde iğrenç bir ata tecavüz olayı yaşandı. Sosyal medyaya düşen bir video ile bahçenin hayvanat bahçesinde çalışanlar tarafından midilli ata tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Ankara’nın güzide sosyal tesislerinden Mamak’taki Üreğil Millet Bahçesi’nde iğrenç bir tecavüz olayı yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Mamak Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Üreğil Millet Bahçesi içerisinde bulunan mini hayvanat bahçesindeki midilli cinsi ata tecavüz edildi. Ata tecavüz rezaleti videosu sosyal medyaya düşünce açığa çıktı.

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’nde midilli ata tecavüz eden kişiler kameralara yakalandı. Kaydedilen görüntüler sosyal medyaya düştü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ata tecavüz olayının belediye görevlileri tarafından duyulması üzerine kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. Ata tecavüz rezaleti sonrası hayvanat bahçesi ziyaretçilere kapatıldı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin rezaletle ilgili hemen soruşturma başlattığı öğrenildi.

Bu arada, Mamak'ta midilli ata tecavüz rezaletinde yeni bilgiler edinildi. İğrenç olayı bahçede görevli çalışanların mı yoksa dışarıdan gelen gençlerin mi gerçekleştirdiği henüz net değilken, görüntülerin bizzat bu kişiler tarafından çekildiği ancak daha sonra bu videonun sosyal medyaya düştüğü belirtiliyor.

Ata tecavüz videosu sosyal medyada özellikle hayvan severlerin büyük tepkisini çekti. Mamak Belediyesi'ne seslenen hayvan severler, ata tecavüz videosu iğrençliğiyle ilgili tüm çalışanlar hakkında gerekli işlemlerin ivedilikle yapılmasını istediler.

uregil-millet-bahcesi-hayvanat-bahcesi.jpg

Üreğil Millet Bahçesi içerisinde bulunan mini hayvanat bahçesinde çeşitli türden kanatlı-kanatsız hayvanlar yer alıyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum