Mamak’a yeni market açıldı: İstihdama katkı sağlayacak

Mamak’a yeni market açıldı: İstihdama katkı sağlayacak

Kırşehirli İşadamı Murat Altınışık, Mamak’taki marketler zincirine bir halka daha ekledi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kırşehirli iş adamı Murat Altınışık’ın açtığı bu market Mamak’ımıza değer katarken aynı zamanda istihdamı da büyütecek” dedi.

Mamak’ta Kırşehirli İşadamı Murat Altınışık’ın marketler zincirine bir halka daha eklendi. Altınışık, “Uygun fiyat, kolay alışveriş anlayışı ile yola devam ilçemiz sakinlerine kaliteyi ucuza sunmaya devam edeceğiz. Özellikle Mamak’ta yaptığımız yatırımlar ile 33 yıldır hizmet sektöründe hizmet veriyoruz. Yeni yatırımımız Mamak’a hayırlı olsun ilçemize kattığımız istihdam ile büyümeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN KÖSE DE KATILDI

Marketin açılışına katılan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse burada yaptığı konuşmada “Ticaret erbabı olan Murat Altınışık kardeşimizi yıllardır tanırız. Mamak’a yaptığı yarımlar ilçemize hem istihdam katıyor hem de ticari değer. Mamak her gün gelişiyor. Mamak’ın çehresi değişiyor. Her geçen gün güzel Mamak’ımıza yeni değerler katıyoruz. Belediye olarak gece gündüz Mamak’a eserlerimizle değer katmaya çalışıyoruz. Bizler gibi özel yatırımlarda Mamak’a değer katıyor. Kırşehirli iş adamı Murat Altınışık’ın açtığı bu market Mamak’ımıza değer katarken aynı zamanda istihdamı da büyütecek”

ara-005.jpg ifadelerini kullandı.

33 YILLIK TECRÜBE

6500 metre kare alana yapılan yeni şubesini açan Gross Market Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altınışık da “Uygun fiyat, kolay alışveriş’ anlayışı ile yola devam ettiklerine dikkat çekerek “ilçemiz sakinlerine kaliteyi ucuza sunmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından dualarla 6. şubenin açılış kurdelesi kesildi ve davetliler mağazayı gezip, açılışa özel indirimli fiyatları değerlendirdiler.

iceri.jpg

TOPTAN FİYATINA MARKET

Ülke ekonomisine desteği ve bölgesindeki istihdama sağladığı katkı dikkat çeken Kırşehirli İşadamı Muat Altınışık büfecilik ile hizmet sektörüne girerek özellikle Mamak’ta yaptığı yatırımlar ile 33 yıldır hizmet sektöründe hizmet veriyor. “Toptan Fiyatına Market” sloganı ile hayata geçirdiği konseptinin yeni şubesini Mamak’ta hizmete açtı. Altın Gross yeni mağazası ile müşterilerine; deneyimli çalışan kadrosu, geniş ürün çeşidi ve ferah ortamda 365 gün uygun fiyat avantajı sunmayı hedefliyor.

ara2-001.jpg

MAMAK’IN EN BÜYÜK GROSS MARKETİ

Altın Gross’un sahibi Murat Altınışık; “Temel gıda ürünlerinden temizlik ürünlerine, şarküteri ürünlerinden taze sebze meyveye, kasap ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar binlerce ürün seçeneğini toptan fiyatına perakende satış ilkesiyle tüketicilere sunulacak. Yıllardır süre gelen mağazacılık tecrübesini, kalitesini ve müşteri memnuniyeti politikasını Altın Gross’a da taşıyan Kırşehirli İşadamı Murat Altınışık en ucuz toptan fiyatına perakende marketi iddiasıyla tüketicilerin ekonomik olarak yüzünü güldüreceğiz” dedi.

HER GÜN UCUZ, HER ÜRÜN UCUZ

Altın Gross hakkında bilgi veren Altın Gross Yönetim Kurulu Başkanı Altınışık, “Mamak’ımıza değer katmak istiyoruz. Bizim çalışma prensibimizde aldığımız tüm kararlarda alışverişçilerimizin lehine işler yapmak vardır. Ülkenin en zor zamanlarında bile yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik ve ediyoruz. Müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda değişen alışveriş trendlerini yakından takip ediyoruz ve bu doğrultuda sektörde her geçen gün aksiyon alıyoruz. Yeni konseptimiz Altın Gross; ‘Her gün ucuz, her ürün ucuz’ olacak” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum