Mobilyanın BAŞKENTİ

Mobilyanın BAŞKENTİ

Ankara Siteler Mobilya Sarayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün katılımıyla resmen açıldı. 

Ankara Mobilyacı ve Lakeciler Odası’nın yoğun mesaisi sonucu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 2013 yılında Siteler esnafının ürünlerini sergilemeleri için sözünü verdiği içerisinde 86 mağazanın bulunduğu Mobilya Alışveriş Merkezi faaliyete girdi. ANKAMOB AVM’nin resmi açılışı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül katılımıyla gerçekleştirildi.
Düzenlenen açılış töreninin ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ANKAMOB AVM’i gezerek esnafa hayırlı olsun dileklerini iletti.    

TAKLACI’YA TEŞEKKÜR

Siteler esnafı da AVM ile umutlarını bir hayli artırdı. ANKAMOB içerisinde hizmet veren Yamanlar Mobilya Mağazası’nın satış sorumlusu Kadir Karaköy projeye ilişkin, ‘‘Buradaki esnaflar olarak beklentimiz olumlu yönde zamanla işlerimiz daha iyi olacaktır. Tanıtımı yapıldı buranın görüp gelen çok sayıda müşterimiz oldu’’ ifadelerini kullanırken ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı’ya da bu imkânı sağladığı için teşekkür etti.

ARTIK İŞ BİZDE

Karaköy, ‘‘Burada her şey düşünülmüş fiziki imkanlarımız oldukça iyi. Güvenlikten tutunda otoparka kadar bütün hizmetler sorunsuz bir şekilde veriliyor. Bundan sonra esnaflar olarak bizlere çok iş düşüyor. Buranın devamlılığı ve işleyişi için çok önemli. Kısacası geleceğimiz kendi elimizde.” diye konuştu.

10 BİN ÇEŞİT MOBİLYA

‘365 gün Kesintisiz Mobilya Fuarı’ sloganı ile açılacak olan AVM’ de on bin çeşit mobilya dekorasyon ürünü teşhir edilebilecek. Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, "Uzun zamandır böyle bir mobilya AVM’si istiyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Melih Gökçek’e bu konuda duyarsız kalmadığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

İBRAHİM ETHEM ÜNAL - HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.