Müge Anlı Sevgi Demirci olayında itiraflar peş peşe geldi! 5 kişilik cinayette yeni gelişmeler

Müge Anlı Sevgi Demirci olayında itiraflar peş peşe geldi! 5 kişilik cinayette yeni gelişmeler

Müge Anlı’da yaşanan 5 kayıp ihbarı üzerine arama çalışmalarında 3 cesede ulaşılmıştı. Bugün yaşanan gelişmeler ile yeni detaylar ortaya çıktı.

Sevgi Demirci, iki çocuğu ve diğer iki kişinin birbiriyle bağlantılı kaybı zincirleme cinayet şüphesini uyandırmıştı. Sevgi Demirci ve iki çocuğunun cesedine ulaşılmasının ardından 2 kişi gözaltına alınmıştı. Bugün yayında yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

GÖZALTI SAYISI ARTTI

Sevgi Demirci, 17 yaşındaki oğlu Eren, 10 yaşındaki kızı Rümeysa, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Erdoğan ve Sevgi Demirci’nin eski eşi Mücahit 2 buçuk yıldır kayıp olarak aranıyordu. Müge Anlı’da yaşanan gelişmelerde yıkılan bir eve ait bilgiler ortaya çıkmasının ardından arama çalışmaları başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar sonrası 3 cesede ulaşılmıştı. Bunun ardından gözaltına alınan kuzen Ünal ve diğer kuzenleri olan Ömer gözaltına alınmıştı. Sevgi Demirci’nin büyük kızı Zeynep’in konuşmaları sırasında, eşinin ailesinin de şüpheli davranışlar sergilediği anlaşılmıştı. Bugün Zeynep’in kayınpederi de gözaltına alındı. Aracı incelemeye alındı.

ZEYNEP CİNAYETİ BİLEREK NEDEN SUSTU?

Sevgi Demirci’nin büyük kızı Zeynep’in Erdoğan ve Mücahit’in cinayetini bilerek neden sustuğu merak konusu oldu. Zeynep, annesinin Ünal’ın Erdoğan’ı öldürdüğünü bildiğini itiraf etmişti. Zeynep ise şimdiye kadar korktuğu için konuşmadığı iddia edildi. Ömer Yurdakul ise ifadesinde “Mücahit, Erdoğan, Sevgi ve iki çocuğunu Ünal öldürdü birlikte gömdük” dedi. Mücahit ve Erdoğan’ın cesetleri için hala arama çalışması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.