Muhtarlardan Ziyaret

Muhtarlardan Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek II.Mahmut'un muhtarlık müessesesinin kuruluş belgesi olan fermanı takdim etti.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz’in öncülüğünde muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası Cumhurbaşkanına II.Mahmut'un muhtarlık müessesesinin kuruluş belgesi olan fermanı takdim eden muhtarlar sorunlarını Erdoğan’a bildirdi.

MUHTARLIK MÜESSESESİNİN KURULUŞ FERMANI

Genel ve yerel sorunları Cumhurbaşkanı anlattığını söyleyen Hüseyin Akdeniz,

“Federasyon Başkanlarımız ve İçişleri Bakanımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret ederek Muhtarlar Günü anısına II.Mahmut'un muhtarlık müessesesinin kuruluş belgesi olan fermanı takdim ettik. Ayrıca Cumhurbaşkanımıza muhtarlarımıza verdiği yemekte ayrıntılı bir şekilde muhtarlarımızın içinde bulunmuş olduğu sorunlar ile genel ve yerel sorunları da ilettim. Sayın Cumhurbaşkanımızın Külliyede Konfederasyonumuzu kabulünden dola

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.