Mutfağımızı gezebilirsiniz

Mutfağımızı gezebilirsiniz

30 yılı aşkın süredir lokanta sektöründe işletmecilik yapan Adem Kökver, tecrübesine ve kalitesine güveniyor. Hijyen kurallarından asla ödün vermediklerini söyleyen Kökvar, bu güvenini “ Mutfağımızı gezebilirsiniz” yazısıyla tescilliyor. 

Kahramankazan'da lokanta sektöründe uzun yıllardır işletmecilik yapan Adem Kökver, başarıya giden yolu Habervaktim'e anlattı. Huzur Pide- Kebap Salonu'nun işletmecisi olan Adem Kökver, 30 yıldır bu sektörün içinde olduklarını ve her zaman müşteri memnuniyeti işletme kurallarının başında yer aldığını söyledi.  

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEM

İşletmelerinde başta hijyen ve kalite olmak üzere her noktaya dikkat ettiklerini belirten Kökver, "Eğer bu sektörün içindeyseniz mekanınız mutlaka temiz olmalı. İşletmeniz ilk önce müşterinizin gözüne hitap etmeli. Bununla beraber ürünleriniz kaliteli olmalı. Müşteri memnuniyeti için kullanılacak ürünleri gider tek tek seçerek alırım. Her zaman 1. sınıf ürün almaya gayret ederim. Çünkü ben ucuz ürün alacak kadar zengin değilim. Müşterime de kötü ürünü asla servis etmem" dedi. 

İŞİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Piyasada gıda sektöründe zarar edenlerin işini iyi yapmadıklarından kaynaklandığını dile getiren işletme sahibi Adem Kökver, "Bazı işletmelere gidiyorsunuz malzeme yok. Eskiden çalıştığımız yerlerden örnek verecek olursak, müşteri tavuk şiş istiyor. İşletme sahibi "gidin bir tavuk alın da yapalım' diyordu. Öyle yerler hala da var. Ancak bunlar hiçbir zaman büyüyemiyor, en ufak bir durgunlukta kapıya kilidi vuracak olan işletmeler bunlardır. Biz işimizi önemsiyoruz ve müşterilerimiz için her zaman hazır durumdayız. Bu da bizi tercih etmelerinde avantaj sağlıyor" diye konuştu.

"MUTFAĞI GEZEBİLİRSİNİZ" ÖNERİSİ

Müşterilerinin ne yediğini bilmesi ve görmesi için lokantanın mutfağına "Muftağımızı gezebilirsiniz" yazısı astıklarını da kaydeden Kökver, "Müşterilerimiz yediği şeylerin nasıl ve nerede yapıldığını görmek istiyor. Onun için müşterilerin güvenilir bir yerde yemek yediklerini göstermek amaçlı mutfağımızı gezdiriyoruz. Müşterilerin de hoşuna gidiyor ve çok şaşırıyor. Bu yazıyı bazı arkadaşlar da taklit etti diyebilirim" şeklinde konuştu.

KOSGEB DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Daha üst sınıf bir hizmet verme hedefinde olan Huzur Pide-Kebap Salonu Sahibi Adem Kökver, bunun için KOSGEB desteğine ihtiyaç duyduğun belirtti. Kanuni olarak hiçbir engeli bulunmadığı halde bu destekten yararlanamadığını ve gereken kolaylıkların sağlanması adına yardım istediğini belirtti. 30 yılı aşkın bir süredir Başkent’te faaliyet gösteren işletmesini zirveye taşımak isteyen Kökver, “ KOSGEB’in desteğini önemsiyorum. Buna ihtiyacımız var. Hem piyasalardaki durgun dönemleri daha kolay atlatmak hem de sektörde bir sınıf daha atlamak için bu KOSGEB desteği istiyoruz. Devletimizden bu konuda gereken adımları bekliyoruz” şeklinde belirtti.

OTANTİK BİR ORTAM

Hem işletmeyi cazip kılmak hem de müşterilere Anadolu havası solutmak için mekanın içerisine yöresel alet ve edevat koyduklarını da belirten Kökver, "Bu malzemeler müşterin hoşuna gidiyor. İnsanlarda merak uyandırıyor. Bu ürünlerle fotoğraf çektirmek için buraya gelen müşteriler bile var. Müşteriler artık böyle ortamları görmek istiyor. Ayrıca ortama otantik bir hava katıyor" ifadelerini kullandı.

HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.