Nagihan Karadere diskalifiye görüntüleri? Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi?

Nagihan Karadere diskalifiye görüntüleri? Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi?

Survivor, efsane bir kadro ile ekranlarda izlenme rekorları kırıyor. Yaşanan olaylar ise insanları ekran başına çekmeye devam ediyor. Peki, Nagihan Karadere diskalifiye görüntüleri? Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi?

Acun Ilıcalı liderliğinde hazırlanan ve Murat Ceylan’ın sunumu ile ekranlara gelen Survivor, bu yıl izlenme rekorları kırıyor. Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi Survivor yarışmacılarını bünyesinde barındıran Survivor 2024 All Star, her yeni bölümünde yeni bir heyecana konu oluyor. Son bölümde Acun Ilıcalı’nın da sinirlerine engel olamadığı olayın ardından neler olacağı ise merak ediliyor. Peki, Nagihan Karadere diskalifiye görüntüleri? Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Tüm detaylar haberimizde:

nagihan-2.jpg

NAGİHAN KARADERE DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Survivor 2024 All Star'ın 27. bölümünde ada konseyi sırasında yaşanan ikili tartışmalar, fiziksel temas boyutuna kadar geldi. Daha önce Survivor’da finale kalmış ve yarışmanın enlerinden biri olan Nagihan Karadere’nin Aleyna Kalaycıoğlu'na gerçekleştirdiği fiziksel temas, Acun Ilıcalı’nın tepkisiyle birlikte Türkiye’de gündem oldu. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yeni bölümde çeşitli sözler söyleyerek açıklamalar yaptı. Ilıcalı, Nagihan’a “Yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı şunları söyledi: Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?”

nagihan-3.jpg

NAGİHAN KARADERE DİSKALİFİYE GÖRÜNTÜLERİ

Yaşanan olayların ardından ada konseyinin yapıldığı alanda tek başına oturan Nagihan, Acun Ilıcalı’nın söylediği sözleri dört gözle bekliyordu. Nagihan hakkında verilecek karar yeni bölümde yayında olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.