O Binaya Doğalgaz Müjdesi

O Binaya Doğalgaz Müjdesi

‘Lüks Sefillik’ başlığıyla Mamak Küçük Kayaş mahallesinde oturanların sıkıntılarını haberimizde dile getirmiştik. Haberimizin ardından Başkent Doğalgaz bölgede alt yapı çalışmasına başladı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Aldıkları lüks evlerde alt yapı olmadığı için yaklaşık 4 aydır mağduriyet yaşayan vatandaşlar gazetemize başvurarak sorunu dile getirmişti. ‘Lüks Sefillik’ verdiğimiz haberde bina sakinlerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirmiştik, haberin ardından harekete geçen Başkent Doğalgaz bölgede alt yapı çalışmasına başladı. 

HABERİMİZİN ARDINDAN HAREKETE GEÇTİLER

Mamak Küçük Kayaş Mahallesi 1859 sokak 8 nolu apartmandan daire alan vatandaşların sıkıntılarını dile getirdiğimiz haberden bir gün sonra Başkent Doğalgaz yetkilileri harekete geçti. Evde doğalgaz olmadığı için ısınamayan, temizlenemeyen ve yemek yapamayan bina sakinleri elektriği ve suyu ise şantiyeden kullanıyor.

KIŞ ÖNCESİ DOĞALGAZA KAVUŞACAKLAR

Başkent Doğalgaz’ın ardından Başkent Elektrik ve ASKİ’nin alt yapı çalışmalarını tamamlamasını bekleyen bina sakinleri düzenli bir hayat sürmek istiyor. Kış öncesi doğalgaza kavuşacak olmanın mutluğunu yaşayan vatandaşlar, doğalgaz bağlanmasaydı büyük sıkıntı çekeceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.