O KAVŞAKTA KARIŞIKLIK BİTİYOR

O KAVŞAKTA KARIŞIKLIK BİTİYOR

Gölbaşı'nda üç ana caddenin birleştiği kavşaktaki trafik kazası tehlikesi bitiyor. Trafik ışıklarının yol bölmelerinin olmadığı, bunun da karışıklığa neden olduğu ve araçların her seferinde kaza yapma riski ile karşı karşıya bulunduğu kavşak düzenleniyor.


ADEM GÜRSOY - HABERVAKTİM
Gölbaşı'nda kavşak tehlikesi son buluyor. Şehit Selami Atabey, Cumhuriyet ve Beyşehir Gölü Caddelerinin birleştiği kavşakta trafik ışıkları ve yol bölmelerinin olmaması, araçların geçişi sırasında karışıklığa neden olurken kaza tehlikesi oluşturuyordu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri sözü edilen kavşakta çalışmalara başladı. Kavşakta yol bölmeleri yapılırken kaza riski oluşturan karışıklıklar ortadan kaldırılıyor.
KARIŞIKLIĞA NEDEN OLUYORDU
Söz konusu kavşakta trafik ışıkları ve yol bölmelerinin olmaması nedeniyle oradan geçen araç kullanıcıları arasında karışıklığa neden oluyor ve bu da trafik kazası riskleri oluşturuyordu. Üç ana cadde olan Şehit Selami Atabey, Cumhuriyet ve Beyşehir Gölü Caddelerinin birleştiği kavşakta yapılan yeni düzenleme ile sözü edilen karışıklığın önüne geçiliyor. Kavşağın orta bölmesi genişletilirken yeni yapılan yol bölmeleriyle karışıklık giderilecek.
ARAÇLAR YOLUNU BULACAK
Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlardan Salih Yılmaz, "burası üç ana caddenin birleştiği bir kavşak ve öncelikli geçiş hakkı kimin olduğuyla ilgili şoförlerde karışıklığa neden oluyordu" ifadelerini kullanırken şöyle devam etti: "Kavşağın eski hali kazaların meydana gelmesine neden oluyordu. Kavşak en sonunda düzenleniyor. Böylece buradan geçen araçlar yolunu bulacak, oradan geçen araçlar nereden gideceğini bilecek ve kaza riskleri ortadan kalkacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.