Onur Ünlü kimdir? Hazar Ergüçlü kimdir? Sübyancı kime denir?

Onur Ünlü kimdir? Hazar Ergüçlü kimdir? Sübyancı kime denir?

Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden yirmi yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi nedeniyle “sübyancılıkla” suçlandığını, tehdit edildiğini söyleyerek, savcılığa koştu. Onur Ünlü kimdir? Hazar Ergüçlü kimdir? Sübyancı kime denir?

Ülkemiz ünlüler camiasında sıkça rastlanan nikahsız birliktelik örneklerinden olan Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü ilişkisi bu kez de “sübyancı” şikayetiyle gündemde. 

Magazin basınında yer alan haberlere göre, Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden yirmi yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi nedeniyle “sübyancılıkla” suçlandığını, tehdit edildiğini söyleyerek, savcılığa koştu.

Sübyancılıkla suçlanan Onur Ünlü 45 yaşında iken, sevgilisi Hazar Ergüçlü 26 yaşında. 

Sevgililer Ünlü ile Ergüçlü, daha önce aralarındaki büyük yaş farkı ile gündeme getirilmişti. 

Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 20 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi nedeniyle, sosyal medyada hakarete ve ‘Sübyancı’ denilerek tehditlere maruz kaldığını savunup, savcılığa başvurdu ve “Saldırıya uğrayabilirim” dedi. 

Onur Ünlü, şikayet dilekçesinde "26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ile ilişkim nedeniyle sosyal medyada hedef haline getiriliyorum. 'Torunun yaşındaki kızla berabersin, sübyancı' diyerek hakkımda linç kampanyası düzenleniyor" şeklinde ifadeler kullandı. 

Yönetmen Ünlü, "Söz konusu eleştiriler, küçük düşürücü küfürler; itibarıma, haysiyetime yönelik ağır ithamlar. Bu yüzden halk bana karşı öfkeyle yaklaşıyor. Fiziksel bir şiddete maruz kalabilirim" dedi ve isim isim sıraladığı 61 sosyal medya kullanıcısından şikayetçi oldu.

Peki Hazar Ergüçlü kimdir?

1992 Kıbrıs doğumlu olan Hazar Ergüçlü, Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yaptı. Türkiye’de Gölgeler ve Suretler adlı filmle adını duyurdu. Ardından Kuzey Güney gibi dizi filmlerinde rol aldı. 

Onur Ünlü ise 1973 İzmit doğumlu. Yönetmen, senarist, yapımcı, şair, müzisyen ve oyuncu gibi çok sayıda özelliği bulunan Onur Ünlü, özellikle Leyla ile Mecnun dizisiyle dikkat çekmiştir. 

Bu arada, Ünlü’nün kendisine sübyancı denilerek, tehdit edildiği iddiası üzerine internette pekçok kişi “sübyancı kime denir”in cevabını araştırmaya başladı.

Türk Dil Kurumu’ndaki anlamına göre sübyancı, “küçük kız ya da erkek çocuklarla cinsel ilişkiye girmeyi seven, sapık kimse”dir. 
 

hazahaza.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.