ORTAOKUL'DA KALORİFER YANMIYOR

ORTAOKUL'DA KALORİFER YANMIYOR

Pursaklar Saray Ortaokulu'nda teknik bir arızadan ötürü kaloriferler yanmıyor. İkili eğitim sistemiyle eğitim verilen okulda özellikle sabahçı öğrenciler, soğuk sınıflarda montlarıyla ders dinliyorlar. Öğretmen ve öğrenciler problemin biran önce çözülmesi


ADEM GÜRSOY - HABERVAKTİM
Pursaklar'da bulunan Saray Ortakulu'da öğrenciler soğukta ders işliyor. Teknik bir arızadan dolayı kaloriferlerin yanmadığı belirtilen okulda, kaloriferlerin arızası okulların açılmasının üzerinden yaklaşık iki ay geçmesine rağmen hala çözülemedi. Sabahçı öğlenci ikili eğitim sistemiyle eğitim verilen okulda özellikle sabah okula gelen öğrenciler ciddi mağduriyet yaşıyorlar. Sınıflarda üşüyen öğrenciler kabanlarıyla ders dinlemek zorunda kalıyorlar.
PROBLEMİN GİDERİLDİĞİNİ SÖYLEDİLER AMA...
Geçtiğimiz Cuma günü konuyla ilgili sorularımıza problemin giderildiğini söyleyen müdür yardımcısı Muhammed Ali Yılmaz, Cumartesi gününden itibaren kaloriferlerin yanmaya başlayacağını söyledi ancak okuldaki öğrencelerden edindiğimiz bilgilere göre  kaloriferler hala yanmıyor.
ÇELİŞKİLİ İFADELER
Söz konusu problemle ilgili sorduğumuz sorulara müdür yardımcısı Muhammed Ali Yılmaz'ın söylediklerinden farklı ifadelerle cevap veren bir personel ise şunları söyledi: "Okulun elektrik aboneliğinden kaynaklanan bir teknik arızadan dolayı kaloriferler yanmıyor. O arıza giderilmek üzere, 15-20 içerisinde kaloriferler yanmaya başlar."
ÜŞÜYEREK DERS DİNLİYORUZ
Okul içerisinde konuştuğumuz öğrenciler ise okullarında kaloriferlerin şimdiye kadar hiç yanmadığını söylerken soğuk olduğu günlerde üşüyerek ders dinlediklerini ifade ettiler. Havaların her geçen gün daha da soğuduğunu söyleyen öğrenciler, söz konusu problemin biran önce çözülmesini bekliyorlar.
VELİLER ŞİKÂYETÇİ
Yetkililerin vurdumduymazlığından dolayı çocuklarımız okulda donuyor diyen veliler, durumdan şikâyetçi... Gazetemize konuşan Osman isimli bir vatandaş, yeğeninin sabahçı olduğunu, sabah erkenden okula gittiğini ve okulda üşüdüğünü söyleyerek şöyle devam etti: "Çocuklar kabanla ders işliyorlar, yetkililer her seferinde düzeleceğini söylüyorlar ama kaloriferler okullar açılalı iki ay oldu hala yanmıyor. Önümüz kış, her geçen gün havalar daha da soğuyor dolayısıyla yetkililerden biran önce çözüm bekliyoruz."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.