Oyuncular check-up  Kontrolünden Geçti

Oyuncular check-up Kontrolünden Geçti

Kazan Belediyesi Voleybol takımı oyuncuları sezona başlamadan önce check-up kontrolünden geçti. Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrollerde oyuncuların herhangi bir sağlık problemlerinin olmadığı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Yeni sezona merhaba diyen Kazan Belediyesi Bayan Voleybol takımı oyuncuları zorlu maçlar öncesi Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’nde kapsamlı check-up kontrolünden geçti. Sabah saatlerinde hastaneye gelen oyuncular sırasıyla kontrolden geçti. sonuçların iyi çıkması filenin sultanlarının moralini daha da arttırdı. 

HEDEF BİRİNCİLİK

İkinci Lig’de mücadele eden Kazan Belediyesi Bayanlar Voleybol takımı sezonu 4’üncü olarak tamamlayarak play-off müsabakalarına katılmıştı. Bu sezon play-off’un ardından birinciliği de hedefleyen Kazan Belediyesi Bayanlar Voleybol Takımı alt yapıdan gelen 4 yeni oyuncunun yanında İkinci Lig’in önemli oyuncularından pasör çaprazı Hatice’yi de transfer ederek iddiasını ortaya koydu.

‘TAKIMIMIZ DAHA DİNAMİK HALE GELDİ’

“Oyuncularımızın morallerinin yüksek olmasının yanında sağlık durumlarının da iyi olması bizim için çok önemli” diyen Kazan Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Nuh Akbal, “Yeni transferler ve alt yapıda yetişmiş 4 yeni oyuncumuzla birlikte takımımızı  daha dinamik bir hale geldi. Mütevazi bütçelerle büyük başarılara imza attık. Bu sezonda taraftarımıza keyifli maçlar izleteceğimize eminim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.