Pensilvanya'da  Mücadele

Pensilvanya'da Mücadele

TAY-DER Genel Başkanı Muhammed Gömük, terörist başının yaşadığı Pensilvanya'da bir temsilcilik kurarak evinin önünde kendi hazırladıkları 15 Temmuz ihanetini konu alan dergileri dağıtacaklarını açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile sivil mücadele platformu olan Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER) 15 Temmuz ihanetini anlatan FETÖ ana temalı bir dergiyi okurlarıyla buluşturdu. Büyük bir yankı uyandıran dergi hakkında TAY-DER Genel Başkanı Muhammed Gömük ile görüştük. 

BU BAĞLAMDA TEK DERGİ
Kısa sürede derginiz okurlarıyla buluştu. Dergi hakkında bilgi verebilir misiniz?
15 Temmuz Dergisi, adından da anlaşılacağı üzere 15 Temmuz 2016 tarihinde vuku bulan menfur işgal girişimini unutturmamak için yayın hayatına başlamış çok özel bir çalışmadır. Yanı sıra Fetullahçı Terör Örgütü ile Sivil Mücadele Platformu olan, Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneğimizin (TAY-DER) yayın organıdır. Dergimizde Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veriyor ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hakkında toplumu bilinçlendirmeye gayret ediyoruz.  Bu konuya ilişkin bilindiği üzere alanımızda tekiz. O bağlamda önemli bir boşluğu doldurduğumuza da inanıyorum. Dergi çalışmamızda büyük bir ölçüde emeği olan, hukuktan sorumlu başkan yardımcımız İbrahim Çetin'in hakkını ödeyemeyiz, kendisine dernek yönetimimiz adına ayrıca teşekkür ediyorum.

HAİN FETÖ'YE DAİR HER ŞEY BU DERGİDE
Derginin ilk sayısında hangi konulara yer verdiniz?
İlk sayıda derneğimizin kuruluş öyküsüne ve varoluş nedenlerine ağırlık verdik. Yayın hayatına merhaba deyince önce kendinizi tanıtma gereği duyuyorsunuz. 15 Temmuz öncesinde ve sonrasında yaptıklarımızdan bol bol bahsettik. Yanı sıra FETÖ ile ilgili pek dile getirilmeyen hususlara da değinerek o konuda ne kadar yetkin olduğumuzu gösterdik.

FETÖ’nün gizli servislerle ilişkisine, FETÖ’nün misyonerlik faaliyetlerine, FETÖ’nün yıkıcı-bölücü faaliyetlerine ve diğer terör örgütleriyle koalisyonuna özel olarak değindik; bu konular hakkında uzun yazılar yazdık. İlk sayımızda Şanlıurfa ve Kars illerine dair tanıtımlarımız da oldu. Uyuşturucu madde bağımlılığından FETÖ ana temalı kare bulmacamıza kadar geniş bir yelpazede okurlarımızın karşısına çıktık. Eğlenceli bir dergi meydana getirdiğimizi düşünüyorum. Tabi ilk sayı olması hasebiyle hatalarımız olmadı değil. Ama emin olunuz ikinci sayımızda çok daha iddialı olacağız.

DEVLETİN TEPESİNE ULAŞTI
Dergi kaç bin basıldı nerelere ve kimlere gönderildi?
15 Temmuz dergisinin ilk sayısı 5 bin adet basıldı. Hiçbir reklam almamış olmamız ve sponsorumuzun da bulunmayışı bizi bir nebze kısıtladı. 5  Bin adet dergi kimlere ulaştı diye sorarsanız da emin olunuz Devletimizin en tepesindeki bin kişiye mutlaka dergimizi ulaştırdık. Diğer gerisi ise Derneğimizle bağlantılı ve bütün illere, şahıs ve kuruluşlara gönderdik.

FETÖ'YÜ BESLEYİP BÜYÜTENLER DE HEDEFİMİZDE 
Derginin basılmasındaki asıl amaç nedir?
Dergimiz, her şeyden önce bir meydan okumadır.  Kime meydan okuyorsunuz derseniz liste epey uzun. FETÖ’yü besleyip büyüten CIA, MOSSAD, BND, MI6 gibi gizli servisler, çoğu mason olan kripto Fettoşçular ve bunların ağababası konumundaki uluslararası bağlantıları, Türkiye’mizin düşmanı olan devletler, 15 Temmuz’daki işgal girişiminin mimarı olan NATO ve benzeri birçok odak…

Gördüğünüz gibi liste gerçekten uzun ve oldukça göz kamaştırıyor. İşin doğrusu biz FETÖ gibi maşaları artık çok muhatap kabul etmiyoruz. Derneğimiz daha önce içine kurşun konulan zarfla tehdit edilmişti. Büyük tehlike ve tehditlere matuf bir sivil toplum örgütü olarak bizim zıddımız olan Sorosçu yani bölücü sivil toplum örgütlerine de meydanın boş olmadığını göstermiş olduk. Bu ülkede gayri milli oluşumların yıkıcı-bölücü faaliyetleri varsa; milli oluşumların da yapıcı-onarıcı faaliyetleri olacaktır. 

ALNIMIZ AÇIK BAŞIMIZ DİK
Dergiyi çıkarmak için herhangi bir yerden kaynak aldınız mı?
Özellikle ilk sayımızda Derneğimizin gücünü göstermek istedik. Bu nedenle hiçbir yerden mali destek sağlamadık; kendi öz kaynaklarımızdan istifade ettik. Bu nedenle alnımız açık ve başımız daha dik.

DÖRT GÖZLE BEKLENİYORDU
Dergiye dair ilk eleştiriler nasıl?
Dergimizin yayınını dört gözle bekleyen büyük bir kitle vardı. Öncelikle bu kitlenin beklentisini karşılayabilmiş olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyoruz. İlk sayımızda az çok hata olmasına rağmen kamuoyunda şaşkınlıkla karışık bir teveccühe mazhar olduk. Zira Dergimizde son derece cesur, mücadeleci, teşhir edici ve meydan okuyucu bir dil kullanıldı. Bu marjinal üslubun kısa şokunu atlatan okurlarımızın tamamı ise Dergimize olan hayranlıklarını samimice dile getirdiler.

Eğri oturup doğru konuşmak büyük erdemdir. Bunun faydasını görüyoruz. Şimdiye kadar hep doğru olanları konuştuk, söylenmeye çekinilen konulara değindik; dolayısıyla kendi çapımızda bir takipçi kitlemiz oluştu. Gerek bu kitle nezdinde gerekse Dergimizi ulaştırdığımız kimseler nezdinde güzel tebriklere muhatap olduk. Şimdiye kadar olumsuz manada çok kayda değer bir eleştiri de almadık.

VATAN HİZMETİ GİBİ...
DEVAMI GELECEK Mİ?
15 Temmuz Dergisi, TAY-DER var oldukça yaşayacak bir yayın faaliyetidir. Dergiyi çıkarmaya karar verdiğimizde bir ömür biçmedik. Mümkün mertebe uzun vadede ve en mütekamil şekilde Dergimizi yayınlamaya devam edeceğiz. Bir defa nasıl bir boşluğu doldurduğumuzu, nasıl bir ihtiyacı karşıladığımızı iyi biliyoruz. Bu nedenle 15 Temmuz dergisini bir vatan hizmeti gibi kabul ediyoruz. Vatan hizmetinin ise süresi olamaz.

BAŞKA FAALİYETLERİMİZ DE OLACAK
TAY-DER’in bu gibi yapıcı faaliyetleri devam edecek mi?
15 Temmuz dergisi, Derneğimizin önemli bir yayın organı olmakla birlikte tek yayın faaliyeti değildir. Kaldı ki Derneğimizin yayından başka faaliyetleri de var. Üstelik bu faaliyetlere çok ciddi zaman ve efor harcıyoruz. Dolayısıyla 15 Temmuz dergisini merkezimize koymuş değiliz lakin oldukça önemsiyoruz. Çünkü kendimizi anlatabilmemiz için çok etkili bir araç olduğunun farkındayız.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TEKERİNE ÇOMAK SOKACAĞIZ
Dergi ve diğer çalışmalarınız ile ilgili başka neler söylemek istersiniz?
FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerinin püsküllü belası olmak için hangi çalışma gerekiyorsa ısrarla onu yapacağız. Şer odaklarından ve mason mahfillerinden zerre korkumuz yok. Birileri bu ülke üzerine büyük oyunlar oynuyor. Biz ise oldukça mızıkçıyız ve oynanan bütün bu oyunları bozacağız, tekerlerine çomak sokacağız. Bu minvalde bugün 15 Temmuz Dergisi çıkarmış isek yarın çok daha ciddi işler yaparız, buna şüphe yok.

Terör örgütlerinin sivil belalısı olmakla Devletimizin terörle mücadele eden kuruluşlarının da sadık bir dostuyuz. FETÖ mağdurlarına hukuki destek sağlamaktan FETÖ ihbarlarını analiz edip ilgili mercilere iletmeye değin pek çok mühim işi gönüllü yapıyoruz. Bizi bakan, bizde Türkiye Cumhuriyeti’ni görür.

FETÖ, ZAVALLI BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
Kamuoyuna vermek istediğiniz bir mesaj var mı?
FETÖ denen ABD işbirlikçisi CIA taşeronu terör örgütü; yolun sonuna gelmiş, bitmiş, tükenmiş, can çekişen, zavallı bir örgüttür. Fettoşçu teröristler de aklını ABD’ye satmış, İsrail’in kölesi, Almanya’nın oyuncağı, İngiltere’nin kulu olmuş hain bir güruhtur. Bebek katili PKK’lılar bile hainlikte bu Fettoşçu tayfayla yarışamaz. Lakin ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar Fettoşçu teröristlerin miadı dolmuştur.

Fetullah Gülen denen baş teröristtin de ne denli yalancı, sahtekar, zındık ve hain bir kimse olduğu da kat’i surette tescillenmiştir. Kimse Türkiye Cumhuriyeti ile boy ölçüşemez. Ölçüşmeye kalkışırsa da aynen 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi boyunlarına geçirilecek iplerle sokaklarda sürüklenmeye, bordo bereli bile olsalar odunlarla dövülmeye, yüzlerine tükürülmeye mahkumdurlar. Herkes ona göre aklını başına toplamalıdır. 

PENSİLVANYA'DA DERNEK KURULACAK
FETÖ ile ilgili başka bir mücadeleniz olacak mı?
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'ya da derneğimizin temsilciliğini kuracağız. Oradaki yöneticilerimiz, Pensilvanya ve Amerika genelinde FETÖ'nün gerçek yüzünü anlatacaklar. Kuracağımız dernek için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan da izin alacağız. Allah nasip ederse FETÖ ihanetini çok kapsamlı bir şekilde anlatan bu dergimizi Pensilvanya'daki teröristbaşının evinin önünde stant açıp bu dergileri orada dağıtmak istiyoruz. Girdikleri inlerinde yüzlerine ihanetleri vuracağız. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM- 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.