Perinçek Grubu'na yakın TGB'den flaş "Eşcinsel" çağrısı

Perinçek Grubu'na yakın TGB'den flaş "Eşcinsel" çağrısı

Türkiye Gençlik Birliği Ankara İl Başkanı Taha Küçükuygun, ‘’LGBT Türk gençliğini aile kurumundan ve devletten uzaklaştırıyor. Cinsiyetsiz toplum modeli oluşturmayı planlıyor. Yurt dışından fonlanan dernekler derhal kapatılmalı’’ dedi.

Türkiye Gençlik Birliği Ankara İl Başkanı Taha Küçükuygun, ‘’LGBT+ derneklerinin gençleri olumsuz etkiliyor. Bu olumsuz etki aileyi ve devlet kurumlarını tehdit ediyor. Devletimiz bu konuyu ana gündem maddesi haline getirmeli ve çeşitli önlemler alarak bu derneklerin yaygınlaşmasını önlemeli, var olanları ise kapatmalı’’ diye konuştu.

adam.jpg

“LGBT+ TÜRK MİLLETİNE BİR DAYATMADIR”

Türk gençliğinin 80’lerden itibaren bu tehlikeli dayatmayla karşı karşıya olduğunu söyleyen Küçükuygun, ‘’LGBT+, gençleri aile kurumdan uzak tutmaya ve koparmaya çalışıyor. Ayrıca devletten de koparmak istiyor. Bu çalışmalar yurtdışı tarafından ülkemizde maalesef fonlanıyor. Son dönemde LGBT+ derneklerinin faaliyetlerine baktığımız zaman, toplumu ayrıştırma, devlet düşmanlığı, polis düşmanlığı gibi çıkışları olduğunu görüyoruz.

Aynı zamanda mevcut biyoloji de bu dernekler tarafından reddedilmekte ve toplumu cinsiyetsizleştirme politikasını da desteklenmekte. Bu aynı zamanda sadece burasıyla sınırlı kalmıyor toplumun başka alanlarına da yayılıyor’’ ifadelerini kullandı.

aaaaa.jpg

“TOPLUMUN RUH SAĞLIĞINI BOZAN BİR HAREKET”

LGBT+ derneklerinin toplumun ruh sağlığını da bozduğunu belirten Küçükuygun, ‘’LGBT+’nin yaygın olduğu toplumlarda genelde pedofili, nekrofili, zoofili gibi çeşitli cinsel sapkınlıkların daha yaygın olduğu görülmekte. Biz bunları bozulma olarak görüyoruz. Bunlar aynı zamanda toplumda bir yozlaşmayı ve yabancılaşmayı beraberinde getiriyor.

Dünyada ve Türkiye’de bakacak olursak LGBT+ intihar alanları çok yüksek seviyede. Orada bir toplumdan kopuş var. Eğer bilinçli toplum ve sağlıklı bir aile yapısı istiyorsak bu derneklerin faaliyetlerine derhal son vermemiz gerekiyor’’ dedi.

ssssdsds.jpg

“İSTEĞİMİZ BAĞIMSIZ FİLİSTİN”

Filistin’de yaşanan vahşete batının sessiz kaldığını da ifade eden Küçükuygun, ‘’Bizler TGB olarak başkenti Doğu Kudüs olan Bağımsız bir Filistin devletinden yanayız. İki yıl önce bizler yine bunu savunmuştuk hala da bunu savunuyoruz. Filistin halkının çektiği acılar bitmek bilmiyor. Din ayrımı yapmaksızın Müslüman olsun Hristiyan olsun veya Yahudi olsun, biz ayrım yapmadan bütün mazlumların yanındayız.

Emperyalist Amerika şu anda uçak gemisini oraya yolladı. Geçtiğimiz günlerde ise Joe Bıden özel ziyaret gerçekleştirdi. Batılı ülkeler Rusya’yı Ukrayna konusunda eleştiriyor ve hatta Rusya’ya çeşitli yaptırımlar uyguluyorlar. Ancak söz konusu ABD desteği almış bir İsrail olunca, üç maymunu oynuyorlar. Burada batının ikiyüzlülüğünü açıkça görmekteyiz’’ diye belirtti.

Sefa Üstüner / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.