Pokemon'u Namaza Tercih Ettiler!

Pokemon'u Namaza Tercih Ettiler!

Pokemon Go çılgınlığı insanlarda ne psikoloji ne de dini değerler bıraktı. Dün Cuma namazı öncesi Güvenpark'ta görüştüğümüz, Pokemoncular, "Namaz sırasında Pokemon avlama fırsatını elimizden kaçırmamak için namaza gitmiyoruz" dedi.

 

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-

 

Tüm dünyayı bir anda etkisi altına alan Pokemon Go isimli oyun Başkent Ankara’da tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. Güvenpark'ta gidip görüştüğümüz Pokemon avcıları, muhabirimize insanları şaşkınlığa uğratan bilgiler verdi. Çılgın avcıların şaşkınlık veren cevapları, geldiğimiz içler acısı son durumu gözler önüne serdi.  İsim vermekten çekinen Pokemon avcıları, namaz esnasında pokemon çıkabilecek düşüncesiyle Cuma namazına gitmeyeceklerini belirtti.

POKEMONU KAÇIRMAMAK İÇİN NAMAZA GİTMİYORLAR

Cuma'ya gitmek yerine Pokemon avlamayı tercih eden başka bir vatandaş ise "Pokemon avlayabilmek için saatlerimizi veriyoruz. Namaz sırasında pokemon avlama fırsatını elimizden kaçırmamak için namaza gitmiyoruz" dedi. Farklı bir vatandaş ise öğle arasında Cuma namazına gitmektense Pokemon avlayacağını belirterek "Bir saatlik öğle arasında yemek yemeye bile gitmiyoruz. Heran Pokemon yakalayabilme heyecanıyla öğle arasını burada geçiyoruz. Bazı zamanlar Pokemonlar cami etrafında gözüküyor o zamanlarda camiye gidiyoruz" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.