POLATLI’DAN GOL ŞOV

POLATLI’DAN GOL ŞOV

Polatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Pursaklar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önceki gün 19 Mayıs Stadyumu 1 no’lu dış sahada karşılaştı. Maçı, Polatlı 8-0 kazandı.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Önceki gün 19 Mayıs Stadyumu 1 no’lu dış sahada Polatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Pursaklar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin futbol maçı oynandı. Bol gollü geçen müsabakayı Polatlı Lisesi, Pursaklar İMKB Lisesi’ni 8-0 mağlup ederek kazandı.

İLK DEVRE POLATLI LEHİNE 2-0 SONUÇLANDI

Karşılaşmanın başlangıç düdüğünün çalmasıyla rakip sahaya organize ataklar düzenleyen Polatlı, aradığı golü 3’üncü dakikada 9 numaralı oyuncusu Serhat Kaplan’la buldu. Maçta eşitliği sağlamak için kanat organizasyonları düzenleyen Pursaklar İMKB, aradığı golü bulamadı. Bu sıralarda ilk yarının son dakikaları oynanırken ilk golü atan Serhat Kaplan, takımının ve kendisinin 2’nci golünü atarak ilk devrenin skorunu ilân etti: 2-0.

SERHAT KAPLAN HAT-TRİCK YAPTI

İkinci yarı başlar başlamaz uzun toplarla rakip kaleye giden Polatlı, maçı koparan golü 10 numaralı sırt formasıyla Mustafa Çavuş’un ayağından bularak skoru 3-0’a taşıdı. Maçın kırılma anı olan bu golden sonra goller peş peşe gelmeye başladı. Dakikalar 48’i gösterdiğinde İsmet Topal, gol perdesini aralayarak durumu 4-0’a getirdi. Polatlı’nın başarılı oyuncularından Mücahit Alkaç ise 50’nci ve 56’ncı dakikalarda bulduğu iki golle skoru 6-0’a taşıdı. Maçın sonlarına doğru Serhat Kaplan, kendisinin üçüncü golünü atarken takımı Polatlı’nın 7. golünü attı. Maç sonucunu ilan eden gol ise Mehmet Çalışkan’dan geldi. Böylelikle maç Polatlı lehine 8-0 sonuçlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.