Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: Zorluklara rağmen sanattan uzaklaşmadık

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: Zorluklara rağmen sanattan uzaklaşmadık

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin seçim öncesi Ankara basını ile bir araya geldi. Çetin, "Pandemi ve yaşadığımız büyük deprem dolayısıyla çok zor bir yıl geçirdik. Bütün olumsuzluklara rağmen kültür ve sanattan uzaklaşmadık" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü destekleri ile Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Ankara Tarihi ve Kültür Değerlerini Anlama Çalıştayı'nda konuştu. Çetin, çalıştay kapsamında düzenlediği toplantıda Ankara basınına beş yıl içinde Pursaklar'da kültür sanat ve turizm alanında yaptığı çalışmaları anlattı.

Çetin, "Çok zor bir beş yılı geride bıraktık. Bütün dünyada etkisini gösteren korona pandemisinden sonra 11 şehrimize zarar veren büyük bir deprem yaşadık. Bütün olumsuzluklara rağmen kültür ve sanattan uzaklaşmadık" dedi.

faruk1.jpg

"ÇOK İŞ YAPTIK"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da çok şey değişiyor. Bir iddia ortaya koyarak yola çıkmıştık. Beş yılın sonunda ilerlediğimiz çok yol oldu. Zorlu bir beş yıl geçirdik pandemiden ve 11 şehrimizi etkileyen deprem yaşadık. Ama buna rağmen çok iş yaptık" ifadelerini kullandı.

DEĞER KAZANDIRDIK

Çetin, "Ankara da kaybolmaya yüz tutmuş bitki ve hayvanları koruduğumuz Endemik vadi merkezini kurduk. Bu ciddi bir çaba ve gayretti. Aynı zamanda bu merkezde eğitim faaliyetlerini yürüttük. Ankara dan birçok okulu burada misafir ettik.

Kültür sanata dair birçok çalışma yaptık. Ankara'nın en büyük devlet tiyatrosunun açtık. Bu tesisi yaparken de itiraz edenler oldu fakat yakışacağını düşünerek tamamladık ve Pursaklar'a değer olarak kazandırdık" dedi.

Kaynak:Faruk Gökyurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.