Pursaklar Saray'da açık dere yatağı sorunu çözülüyor

Pursaklar Saray'da açık dere yatağı sorunu çözülüyor

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz, Fatih Mahallesi halkının 5 yıldır kapatılması için mücadele verdiği açık dere yatağını ASKİ yetkilileri ile görüşerek çözüme kavuşturdu. 

12035.jpgPursaklar Saray Fatih Mahallesindeki Samet Sokağı üzerinde bulunan açık dere yatağı görüntü kirliliği ve tehlike oluşturduğu gerekçesiyle yıllardır tepki topluyordu.

Mahalle mezarlığının hemen yanındaki açık dere yatağının kapatılması için mahalleli tarafından 5 yıldır ilgili kurumlara dilekçe verilmesine rağmen bir türlü sonuç alınamıyordu.

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz, mahallelilerden gelen talep üzerine sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için ASKİ Pursaklar Bölge Müdürlüğüyle görüştü ve çalışmalara bir hafta içerisinde başlama sözü aldı. 

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ GİDECEK 

Konuya ilişkin açıklama yapan Saray Fatih Mahallesi Muhtarı Sedat Çaldıran, yıllardır tepki toplayan açık derenin kısa sürede kapatılacağı müjdesini mahallelilere verdi.

Çaldıran, “5 yıldır yapılması İçin dilekçe verilerek uğraşılan dere yatağı Ayhan Yılmaz’ın katkıları ile ASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından projelendirilmiş olup bir hafta içinde çalışmalara başlanıp dere yatağı kapatılacaktır. Katkılarından dolayı Pursaklar Belediye Başkan Adayımız Ayhan Yılmaz ve ASKİ Pursaklar Bölge Müdürümüz Tuncay Kurt‘a teşekkür ederiz. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.