Pursaklar'da 14 yaşındaki çocuk durakta gasp edildi

Pursaklar'da 14 yaşındaki çocuk durakta gasp edildi

Pursaklar'da son 1 haftada ikinci gasp olayı yaşandı. 25 Eylül'de elinde tabletle kaldırımdan yürüyen 12 yaşındaki bir kız çocuğunun gasp edilmesinin ardından bu kez de geçtiğimiz pazar günü 14 yaşındaki bir erkek çocuğunun telefonu gasp edildi.

Pursaklar'da son 6 günde gündüz vakti ikinci gasp olayı yaşandı. 25 Eylül'de elinde tabletle kaldırımdan yürüyen 12 yaşındaki bir kız çocuğunun gündüz vakti iki kişi tarafından gasp edilmesinin ardından bu kez de geçtiğimiz pazar günü 14 yaşındaki bir erkek çocuğu ilçede akşam saat 4 sıralarında gaspa uğradı. İddiaya göre Satı Öztürk İlkokulu önündeki bulunan durakta bekleyen 14 yaşındaki bir çocuk, kimliği henüz belirlenemeyen bisikletli iki kişi tarafından bıçakla tehdit edilerek telefonu ve yüzüğü gasp edildi. 

VATANDAŞLAR, YETKİLİLERE SESLENDİ

Üzücü olay sonrası sosyal medyadan duruma tepki gösteren vatandaşlar, aynı olayların yaşanmaması için yetkililerden yardım talep etti. Pursaklar'da asayiş olaylarının arttığına dikkat çeken vatandaşlar, polis ekiplerinin daha sıkı bir şekilde ilçe genelinde denetim yapmasını istedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.