Pursaklar’da Silahlı Saldırı

Pursaklar’da Silahlı Saldırı

Pursaklar’da seyir halindeki bir araca düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, beş kişi de yaralandı.

Pursaklar Karacaören TOKİ Kavşağında, Kadir K. yönetimindeki 34 PD 9693 plakalı seyir halindeki araca kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Aracın kontrolünü kaybeden Kadir K. tali yoldan anayola çıkmakta olan Muhammet B. yönetimindeki 26 BN 230 plakalı otomobile çarptı. Muhammet B. yönetimindeki araç takla atarken Muhammet B. ile araçta bulunan Burak C. ve Emre A. yaralandı. Kadir K. başından aldığı saçma yaralarıyla olay yerinden hayatını kaybederken eşi Hazal K. ve aynı araçta bulunan Ahmet Ç. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Ambulanslarla hastanelere kaldırılırken olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı. Polis her yerde saldırgan veya saldırganları arıyor.

1 ÖLÜ 5 YARALI

Olay 22.30 saatlerinde gerçekleşti. Kadir K. yönetimindeki araç Protokol Yolundan şehir merkezine doğru seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda aldığı yaralar sonrası otomobilin kontrolünü kaybeden Kadir K. yaklaşık 100 metre kadar daha yolda seyrettikten sonra anayola çıkan bir başka araca hızlıca çarptı. Kadir K. olay yerinde hayatını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

ARABAYA ÜÇ EL ATEŞ EDİLDİ

Görgü tanığı İsmail S. saldırıya uğrayan aracın kazanın olduğu bölgeden 100 metre kadar yukarıda durduğunu ve araca genç bir adamın binmesinden sonra hareket halindeyken saldırıya uğradığını iddia etti. İsmail S. olayı, “Araba durdu ve genç bir adamın binmesinden hemen sonra 3 el silah sesi duydum. Daha sonra araç hızlıca hareket ederken, araca sonradan binen kişi otomobilden atlayarak kaçtı.” sözleriyle anlattı. Araca binen şahsın Ahmet Ç. olduğu düşünülüyor.

İNTİKAM CİNAYETİ Mİ?

İsmini vermek istemeyen ve Kadir K. ve Hazal K.’yı tanıdığını söyleyen bir kişi ise cinayet sebebine dair çeşitli iddialarda bulundu. İddialara göre, Kadir K. eşi Hazal K.’nınakrabalarından birkaç kişi ile husumet yaşıyordu. Husumetin uyuşturucu ticareti sebebiyle ortaya çıktığıda iddia edilenler arasında. Yine iddialara göre, taraflar arasında daha önce kavga yaşandığını ve cinayetinde intikam amacıyla işlendiğini öne sürüldü.

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.