Ramazan BEREKETİ

Ramazan BEREKETİ

Ramazan gelmeden, bereketi çarşı ve pazarlara yansıdı. Ulus Semt Hali Ramazan'a sayılı günler kala iftar ve sahur alışverişini yapmaya gelen vatandaşlarla doldu taştı. 

 

Burada sizlerin de bildiğiniz gibi diğer yerlere bakarak uygun oluyor. Ürünler taze ve kaliteli oluyor. Her kesimden insanı burada alışveriş yaparken görebilirsiniz. Sebze ve meyve fiyatlarında bazı ürünlerin fiyatları yüksek olsa da genel anlamda her keseye uygun. Örneğin domates fiyatları 1 hafta öncesine kadar çok yüksekti şimdi ise düşmüş. 2 liraya burada domates bulabilirsiniz. Sahur için kahvaltılık ürünler aldık. Orada da tabi kalitesine göre ürün fiyatları değişiyor. Kırmızı et fiyatlarından dolayı sucuk gibi diğer et ürünlerini fiyatları yüksek. Ancak peynir fiyatları gayet uygun. 6 liraya 1 kalıp taze beyaz peynir alabiliyorsunuz. Bütün ihtiyaçlarımızı buradan uygun fiyata karşıladığımız için tercih ediyoruz" diye konuştu.

HER BÜTÇEYE GÖRE HURMA

Ulus Semt Hali'nde şarküteri dükkanı işleten Mehmet Duran ise Ankara'da yıllardır en uygun fiyatların halde olduğunu anlatarak," Vatandaşlarımız sahur için özellikle kahvaltılık ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Zeytin ve peynir çeşitleri oldukça revaçta. Her bütçeye uygun ürünlerimiz var. Ramazan ayı bereket ayıdır. Allah'a şükürler olsun işlerimiz son iki hafta oldukça yoğunlaştı. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak için elimizden geleni buradaki esnaflar olarak gösteriyoruz.

Fiyatlar konusunda şikayetçi olan vatandaşlarımızda oluyor. Bu konuda tek haklılık vereceğim nokta kırmızı etten dolayı sucuk ve diğer ürünler olabilir. Kırmızı et fiyatlarının yüksek olması vatandaşları beyaz ete yönlendiriyor. Yumurta fiyatları da uygun yoğun talep var. Tüm İslam alemi içi güzel bir Ramazan geçirmemiz dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Kuruyemiş dükkanları ise Ramazan sofralarının vazgeçilmezi hurma almaya gelen vatandaşlarla dolup taşıyor. Ulus'ta tezgahlarda 10 liradan tutunda 70 liraya kadar satılan hurma çeşitleri bulunuyor. Esnaflar her bütçeye uygun ürünler sunduklarını ifade ediyor.  

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.