Ramazan Şimşek açıkladı: “İddialara basın toplantısı ile yanıt vereceğiz”

Ramazan Şimşek açıkladı: “İddialara basın toplantısı ile yanıt vereceğiz”

Gölbaşı eski Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, CHP’li yeni Başkan Yakup Odabaşı’nın iddialarına basın toplantısı yaparak cevap vereceğini gazetemize açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı’nda CHP’den Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, Türkiye'nin kişi başına en çok borç düşen belediyesinin Gölbaşı olduğunu belirtmişti. Gölbaşı eski Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, iddialara basın toplantısı ile yanıt vereceğini gazetemiz muhabirine açıkladı.

ramazan-simsek.jpg

ÇARPICI İDDİALAR

Ramazan Şimşek’ten görevi devralan CHP’li Yakup Odabaşı, Türkiye'nin kişi başına en çok borç düşen belediyesinin Gölbaşı olduğunu belirterek, “Aylık personel gideri maaş, vergi, SSK yaklaşık 68 milyon 800 bin lira. Borç 1 milyar 60 milyon lira ve belediyede gizli çalışanlar var. Bundan dolayı her ay 13 milyon 200 lira faiz ödeniyor” açıklamasında bulundu. Sadece maaş giderleri vergiler dâhil 68 milyon 800 bin lira olduğunu belirten Odabaşı, yılbaşından itibaren belediyenin personel maaşını ödemek için üç aydır kredi aldığını belirtti.

yakup-odabasi.jpg

“BASIN TOPLANTISI YAPACAĞIZ”

Konu ile ilgili gazetemiz muhabirine basın toplantısı yaparak cevap vereceğini belirten Ramazan Şimşek, toplantının 1 hafta içerisinde yapılacağını ifade etti. MHP’li Gölbaşı eski Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gündemde yer alan iddialar ile ilgili bir hafta içinde basın toplantısı yaparak yanıt vereceğiz” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.