Real Madrid Arandina maçı ne zaman? Arda Güler Arandina maçında oynayacak mı?

Real Madrid Arandina maçı ne zaman? Arda Güler Arandina maçında oynayacak mı?

Eflatun beyazlı ekip Real Madrid’in Türk yıldızı Arda Güler’in oynamasına kesin gözüyle bakılan Arandina maçı merak edilmeye başlandı. Peki, Real Madrid Arandina maçı ne zaman? Arda Güler Arandina maçında oynayacak mı? İşte detaylar:

Sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon avro transfer bedeli ile Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle yeni takımıyla henüz sahaya çıkamadı. Bu sezon LaLiga'daki Rayo Vallecano ve Mallorca ile Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçlarında kadroda yer alan Arda Güler, Real Madrid formasıyla süre alamamıştı. Real Madrid’in teknik direktörü Ancelotti’nin son lig maçının ardından Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından Arandina maçının ne zaman oynanacağı merak edildi. Peki, Real Madrid Arandina maçı ne zaman? Arda Güler Arandina maçında oynayacak mı? Tüm detaylar haberimizde:

REAL MADRİD ARANDİNA MAÇI NE ZAMAN?

Real Madrid Arandina maçı 6 Ocak 2024 Cumartesi günü TSİ 23:30'da oynanacak. Maç, İspanya Kral Kupası son 32 turunda Arandina'nın kendi sahası Estadio El Montecillo'da oynanacak. Maç, Tivibu Spor 1'den canlı yayınlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.