RÖGAR KAPAĞI ÇÖKMEK ÜZERE

RÖGAR KAPAĞI ÇÖKMEK ÜZERE

Yayla Mahallesi 1481. Sokak’ta çökmek üzere olan rögar kapağı kazaya davetiye çıkarıyor. Bölge sakini gazetemize şöyle konuştu: “Allah göstermesin bu rögar kapağının üzerinden ağır tonajlı bir kamyon geçse faciaya davetiye çıkarabilir.”

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Keçiören Yayla Mahallesi 1481’inci Sokak’taki rögar kapağı çöktü çökecek. Rögar kapağının çevresinde hiçbir önlem alınmaması kazaya adeta davetiye çıkarıyor.

‘OKULDAN ÇIKAN ÇOCUKLAR BU YOLU KULLANIYOR’

Bölge sakini, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Rögar kapağı yüzünden memleketimizde yüzlerce kaza olurken bu durumdan hala ders çıkarmamız gerçekten üzücü. Allah göstermesin bu rögar kapağının üzerinden ağır tonajlı bir kamyon geçse faciaya davetiye çıkarabilir.  200-300 metre ötede bir ilkokul var. Okuldan çıkan çocuklar bu yolu kullanıyor. Yetkililerden talebimiz bu rögar kapağının bir kazaya neden olmadan kapatılmasıdır. İnşallah bu çağrımıza bir karşılık buluruz.”

‘ÖLÜMLÜ KAZALARA YOL AÇABİLİR’

Rögar kapaklarından muzdarip olan bir başka bölge sakini ise gazetemize şöyle konuştu: “Bazı rögar kapaklarının asfalt seviyesinin altında ve üstünde olması araçlarımızda sadece maddi hasara yol açıyor. Bu tür çökmek üzere olan rögar kapakları, bir aracın geçişinde aşağı çökerse Allah muhafaza ölümlü kazalara yol açabilir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.