Sabancı'dan "Gayrimeşru" çocuk iddiaları hakkında açıklama!

Sabancı'dan "Gayrimeşru" çocuk iddiaları hakkında açıklama!

F.D. isimli bir kadın, 3 yaşındaki oğlu Uzay D.'nin Hacı Sabancı'nın oğlu olduğu iddiasıyla ünlü iş insanına babalık davası açtı. Hacı Sabancı'nın avukatından konuya ilişkin açıklama geldi.

DENSA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, 2021 yılında Nazlı Sabancı ile dünyaevine girmişti. Bu evliliğinden Arzu Alara isminde bir kızı doğan ünlü iş insanının başka bir kadından da Uzay adında bir oğlu olduğu öne sürüldü.

Gündemi sarsan 'babalık davası' iddiasına Hacı Sabancı'dan açıklama geldi. Sabancı, iddialara avukatı aracılığı ile cevap verdi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sabancı, avukatının açıklamasını direkt olarak yayınladı. Paylaşımda şunlar yer aldı:

''Hacı Sabancı, Uzay isimli bir çocuğun babası olduğu iddiası ve iftirasıyla karşı karşıyadır. Şüphesiz bu tür iddialar ve iftiralar toplumumuz tarafından tanınmış ve ülkemiz değerleriyle bütünleşmiş aileler ve fertler için ne ilktir ne de son olacaktır. İftiraların amacının ne olduğunu biliyoruz ve buna karşı sessiz kalmayacağız. Her türlü yasal yollara başvurulacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.