Sallanan köprü'de  ALKOL TEHLİKESİ

Sallanan köprü'de  ALKOL TEHLİKESİ

Çevre Yolu Bayındır Barajı üzerinde bulunan Sallanan Köprü ‘de, araçlarını park edip alkol alan sorumsuz sürücüler olası kazalara davetiye çıkarıyor.

Çevre Yolu Bayındır Barajı üzerinde bulunan Sallanan Köprü ‘de, araçlarını park edip  alkol alan sorumsuz sürücüler olası kazalara davetiye çıkarıyor. Köprü üzerinden araçlarıyla geçen diğer sürücüler ise yetkililerden köprü üzerinde duran araçlara cezai işlem uygulanmasını istiyor.     

Çevre Yolu'nun Bayındır Barajı üzerinde bulunan köprü, Ankaralılar tarafından Sallanan Köprü olarak adlandırılıyor. Köprüye bu ismin verilmesinin nedeni ise üzerinden kamyon, tır ve otobüs tarzı ağır vasıta araçların geçtiğinde sallanması. Trafik akışı yoğun olan köprü son zamanlarda alkoliklerin uğrak yeri haline geldi. 

Manzarası Mavi Göle bakan köprü, üzerinde alkol almak için gelen sürücüler yol boyu uzun araç kuyruğu oluşturuyor. Araçlarını köprü üzerine gündüz, gece demeden park eden sorumsuz sürücüler olası trafik faciasının yaşanmasına adeta zemin hazırlıyor. Köprü üzerinde alkol alırken çekilen ve sosyal medyadan sıklıkla paylaşan fotoğraflar ise umursamazlığın bu kadarına pes dedirtiyor.

TRAFİK FACİASI YAŞANMASIN

Köprüde önlem alınmazsa trafik kazaları yaşanabileceğini belirten vatandaşlar," Son dönemde köprü üzerinde durup alkol alanların sayısı her geçen gün artıyor. Araç kuyrukları oluşuyor. Bu sorumsuz sürücüler hem kendi canını hem de buradan geçen diğer insanların canını kendi keyfi için yok sayıyor. Burada Güvenlik kamerası olmasına rağmen umursamıyorlar. Bilmiyoruz tabi güvenlik kamerasından tespit edilen araçlara ceza yazılıyor mu?. Ancak hiçbir caydırıcılığı olmadı.

Geceleri yoğun olarak alkol almak için geliyorlar köprüye. Buradan geçen diğer araçlar oldukça zor durumda kalıyor. Trafik akışını sekteye uğratıyorlar. Yetkililerden ricamız bir trafik faciası yaşanmadan burada gerekli tedbirleri alsınlar. Köprüde alkol alan sürücülerde işin ciddiyetini kavrasınlar. Yaptıkları iş çok tehlikeli. Kimsenin canı yanmasın." diye konuştu.


İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.