Şampiyon Başkent’ten mi çıkacak?

Şampiyon Başkent’ten mi çıkacak?

Başkent’e kazandırdığı dev hizmetlerle 2016 yılına damgasını vuran belediye başkanı olan Veysel Tiryaki sporda da hayli iddialı.

Rekor yatırımlarla Başkent’te 2016 yılına damgasını vuran belediye başkanı olan Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi, sporda da hayli iddialı. 
Belediye’nin desteğini arkalarına alan Altındağlı güreşçiler, Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda adeta minderin tozunu attırıyor. 
Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, başarılarına bir yenisini daha eklemek için gün sayıyor. 

GÖZLER BAFRA’DA 
Türkiye Şampiyonası’na çok az bir zaman kaldı ve Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı çok iddialı. Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, 7 – 10 Şubat 2017 tarihleri arasında Samsun Bafra’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonası’na sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 

20 TEMSİLCİ GÖNDERİYOR
Altındağ’ı Şampiyona’da 20 sporcu temsil edecek. Altındağ’ın başarılı güreş takımında tüm hesaplar şampiyonluk üzerine yapılıyor. Belediye’nin “Altındağ’ın sessiz şampiyonları” olarak işaret ettiği İşitme Engelliler Güreş Takımı, ay-yıldızlı bayrağı bir kez daha göklere çıkarmaya odaklanmış durumda.

ŞAMPİYON HOCA’YLA HAZIRLIK 
Türkiye Şampiyonası’nın favorisi olan Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, antrenmanlarını Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonu Antrenör İlhan Çıtak ve Milli Takım Antrenörü Mesut Zehir gözetiminde yapıyor. 

YOĞUN HAZIRLIK 
Altındağlı güreşçiler hazırlıklarını 19 Mayıs Stadyumu Yaşar Doğu Spor Salonu’nda sürdürüyor ve idmanlar adeta kıran kıran geçiyor. Haftanın 4 günü mindere çıkan Altındağlı güreşçilerin hırsı takdir topluyor. Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, milli takıma en fazla sporcu gönderen kulüp olma unvanını da elinde bulunduruyor.

“TÜM MADALYALARA TALİBİZ”
Altındağlı şampiyon güreşçilerden Bayram Aksu takımdaki arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu belirterek, “Arkadaşlıklarımız sadece idmanlardan ibaret değil. Bu ekiple dışarıda da görüşüyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Hocalarımızın katkısı büyük… Bize her zaman destek oluyorlar. İnşallah Türkiye Şampiyonası’ndan da zaferlerle döneceğiz” diyor. 

Bir başka şampiyon Celal Koçak ise, daha önce büyük başarılar elde ettiklerine dikkat çekerek, başarılarına yenilerini ekleyebilecek güce sahip olduklarını kaydediyor. Koçak, güçlü bir takım olduklarının altını çizerek “Tüm madalyalara talibiz” diyor ve başarıya giden yolda takımdaki birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade ediyor. 

AHMET ERDEM / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.