SAPKINLAR ÜNİVERSİTELERE DADANDI

SAPKINLAR ÜNİVERSİTELERE DADANDI

Kaos GL adlı sapkınların, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde son 15 gün içerisinde iki farklı etkinlik düzenleyerek öğrencilere “eşcinsellik ve kendi sorunları” üzerine seminer verdiği ortaya çıktı.

FORUMU, SİYASAL HOCASI AÇTI

Sapkın gurubun ilk rezil etkinliği 12- 13 Mart tarihleri arasında kampüs içerisindeki Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’nde “Feminist Forum” adı altında gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğin açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi, aynı zamanda Kaos GL Derneği Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alev Özkazanç yaptı. 

DEKAN YARDIMCISI DA İZLEDİ

Kaos GL adlı sapkınların ikinci etkinliği de 23 Mart’ta yine Cebeci Kampüsü’ndeki Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Sapkınlar, PDR öğrencilerine “eşcinsellik” ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Kaos GL Eğitim Çalışma Grubu’ndan Berna Savcı ve Seçin Tuncel’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliği Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Yalçın da izledi.

 

HABERVAKTİM-

 

Ahlaksızlığa zemin hazırlayan, yaptıkları dinimize ve kültürümüze asla bağdaşmayan Kaos GL adlı sapkın gurup, bu günlerde üniversitelere ziyaretlerini sıklaştırdı. Sapkın gurubun üyeleri, terör olaylarıyla da çokça gündeme gelen Ankara Üniversitesi’nde son 15 gün içerisinde iki kez etkinlik düzenleyerek, öğretim üyelerinin de katıldığı programlarda öğrencilere “eşcinsellik” konularının anlatıldığı öğrenildi.  

ÖĞRETİM ÜYESİ DE KATILDI

Sapkın gurubun ilk rezil etkinliği 12- 13 Mart tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’nde “Feminist Forum” adı altında gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğin açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi, aynı zamanda Kaos GL Derneği Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alev Özkazanç yaptı.  Özkazanç, programda çok tartışılacak konuşmaya da imza atarak kısaca şunları söyledi: “Kötü bir dönemden geçiyoruz. Sokak eylemleri yasaklanıyor. Salon etkinliklerinde ise zorluklarla karşılaşıyoruz. Örneğin bu yıl kampüsteki etkinliğimize gelebilmeniz için kimlik bırakmak zorunda kaldınız.”

DEKAN YARDIMCISI DA İZLEDİ

Kaos GL adlı sapkınların ikinci etkinliği de 10 gün sonra 23 Mart’ta yine Cebeci Kampüsü’ndeki Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.  Ankara Üniversitesi psikolojik danışmanlık ve rehberlik (PDR) öğrencileri ne “eşcinsellik” ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Kaos GL Eğitim Çalışma Grubu’ndan Berna Savcı ve Seçin Tuncel’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliği bazı öğretim üyelerinin yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Yalçın da izledi. Programda LGBTİ öğrencilerinin farklı yaş gruplarında yaşadıkları sorunlar gibi birçok konu tartışıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.