Sapkınlara şimdi de İngilizler sahip çıktı

Sapkınlara şimdi de İngilizler sahip çıktı

Almanlardan sonra İngilizler sapkın örgüt LGBT’ye arka çıktı.

Türkiye toprakları içerisinde Batı menşeili LGBT adlı sapkın grubun girişimleri son bulmuyor. Almanya Büyükelçiliği desteği ile yapılmak istenen sapkın organizasyon Habervaktim’in çabaları sonrası Ankara Valiliği tarafından yasaklanmıştı. LGBT örgütü olan Pembe Hayat KuirFest’e Alman desteğinden sonra İngilizler’de arka çıktı. British Council ile sapkın grup LGBT işbirliği yeni bir skandalı ortaya serdi. 

ÖDÜLLÜ SAPKINLIK

22 Kasım tarihinde Çağdaş Sanatlar Merkezinde düzenlenecek olan sapkınlık temalı 10 kısa filmin gösterimi yapılacak. Yarışmaya ise 41 başvuru yapılması tehlikenin boyutunu gözler önüne sermiş vaziyette. Kısa filmler Türkiye’de bulunan LGBT örgüt üyeleri tarafından çekilirken, gösterimler de ücretsiz olacak. British Film Institute isimli sivil toplum kuruluşu da kazanları ödüllendireceğini açıkladı. British Council desteği ile düzenlenen skandal yarışmada derece alanları İngiliz ödülleri bekliyor. British Council tarafından yapılan açıklamada, dereceye giren kısa filmler İngiltere’de de yayınlanma olasılığı bulacak denildi. Skandal yarışmanın jürisinde ise; Fatma Çolakoğlu, Gavin Humphries yer alıyor.
Gösterim ise sadece Ankara’da yapılmıyor, 25 Kasım tarihinde ise İstanbul Pera Müzesi Oditoryumu’da sapkın gösterime ev sahipliği yapacak. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.