Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu'nda okuma bayramı coşkusu

Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu'nda okuma bayramı coşkusu

Mamak Kıbrısköyü Mahallesi’nde bulunan Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu 1/F sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin heyecanını düzenledikleri etkinlikle sahneye taşıdı.

Okullarda yılsonunun yaklaşması ile birlikte 1’nci sınıf öğrencileri de okuma bayramı etkinlikleri ile okuma-yazma öğrenmenin heyecanını düzenledikleri etkinlikleriyle velileri ile paylaşıyor. Bu etkinlikler kapsamında Mamak Kıbrısköyü Mahallesi’nde bulunan Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu 1/F sınıfı öğrencileri de okuma-yazma öğrenmenin heyecanını düzenledikleri etkinlikle sahneye taşıdı. Öğrenciler, dans, drama, şarkı söyleme ve şiir okuma gibi etkinlikleri sahneye taşıyarak, izlemeye gelen ailelerine gösteri sundular.

1.jpg

Öğrenci velisi Zehra Orman konu ile ilgili, “Hazırlık aşamasında bizler de bulunduk ve çocuklarımıza sonuna kadar destek olduk. Hepimiz bu gösteri için çok yorulduk ve çok çalıştık ama buna tamamen değdi” diye konuştu. Sınıf öğretmeni Cansu Demir Polat ise, “Etkinliğin hazırlık aşamasında velilerimiz ile çok çalıştık. Hem biz hem öğrencilerimiz çok yoruldu ama çok güzel bir performans ile tamamladık” açıklamasında bulundu.

1.jpg

OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

Etkinlikler kapsamında öğrenciler, dans, drama, şarkı söyleme ve şiir okuma gibi çeşitli gösteriler sundular. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar, izlemeye gelen ailelerine unutulmaz anlar yaşattı. Veliler ve diğer öğretmenler tarafından hınca hınç dolan salonda, gelen misafirlere kaktüs ve çikolata dağıtıldı. Gösteriler hem eğlenceli hem de öğretici anlarla dolu olup, öğrencilerin yeteneklerini sergilemeleri için güzel bir fırsat yarattı. Aileleri karşısında gösteriler yapan öğrenciler kimi zaman repliklerini unutsa da birbirlerine desek olarak gösterilerini başarıyla tamamladı.

2.jpg

Gösteri girişinde velilere öğrencilerin sadece gülüşlerinin bulunduğu fotoğrafların yer aldığı bir etkinlik düzenlendi. Veliler, bu fotoğraflardan kendi çocuklarını bulmaya çalıştı. Etkinliğin sonunda ise öğrencilere okuma bayramı kapsamında plaket verilirken sınıf öğretmeni Cansu Demir Polat’a ise çiçek taktim edildi.

2.jpg

VELİLER ÇOK MEMNUN

Etkinliklerin hazırlık sürecinde bulunduğunu belirten öğrenci velisi Zehra Orman, "Çocuklarımızın böyle güzel etkinliklerle eğitim alması bizi çok mutlu ediyor. Dans ve drama gösterileri gerçekten çok etkileyiciydi. Hazırlık aşamasında bizler de bulunduk ve çocuklarımıza sonuna kadar destek olduk. Hepimiz bu gösteri için çok yorulduk ve çok çalıştık ama buna tamamen değdi. Çocuklarımızı sahnede başarılı bir şekilde izlemek bizi çok mutlu etti. Öğretmenimize çok teşekkür ederim" diye konuştu.

3.jpg

Hazırlık sürecinde bulunan ve etkinliği izleyen bir diğer veli Pınar Kılıç ise, "Öğretmenlerimize ve okul yönetimine teşekkür ederiz. En büyük şansımız öğretmenimiz Cansu Demir Polat. Her öğrencinin böyle güzel ve adeta bir anne gibi davranan bir öğretmen ile karşılaşmasını umuyorum. Bir öğretmen, bir öğrencinin hayatını değiştirebilir" açıklamasında bulundu.

3.jpg

“ÇOK ÇALIŞTIK”

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan 1/F sınıf öğretmeni Cansu Demir Polat, “Bugün burada hep birlikte okuma bayramımızı kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu güzel etkinliği hazırlarken destek veren herkese teşekkür ederim. Etkinliğin hazırlık aşamasında velilerimiz ile çok çalıştık. Hem biz hem öğrencilerimiz çok yoruldu ama çok güzel bir performans ile tamamladık. Okul yönetimi de bizler elinden gelen tüm desteği gösterdi. Bu konuda bizlere destek olan okul yönetimimize, müdürümüz Ahmet Yürekli’ye, velilerimize ve biricik öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

4.jpg

ÖĞRENCİLER VELİLERİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Gösteri sonunda gazetemize konuşan veli Fatma Küçükşener, “Okulumuza gelen en başarılı öğretmenlerden biri olan Cansu hocamız, bizim için bir şans. Sahip olduğu bilgi birikimi ve öğretme tutkusuyla çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlıyor. Onun sayesinde çocuklarımız sadece derslerinde başarı elde etmekle kalmıyor, aynı zamanda öğrenmeye olan ilgileri ve motivasyonları da artıyor” dedi.

4.jpg

Etkinlikleri çok beğendiğini söyleyen bir diğer veli Yasemin Ardıç ise, “Çocuklarımız ile gurur duyuyoruz. Bu gösteriyi hazırlayan herkese çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız hem özgüven kazanıyor hem eğleniyor hem de öğreniyor” diye konuştu.

5.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.