Şehitlere Bir Dua Bir Fatiha

Şehitlere Bir Dua Bir Fatiha

Türkiye Gaziler Vakfı (TGV) şehitlerimiz için Hacı Bayram Cami’nde mevlit okuttu. TGV Başkanı Lokman Aylar, tüm şubelerinde şehitler için ‘Bir Dua Bir Fatiha’ kampanyası başlattıklarını söyleyerek şehitlerin mirasçısı olduklarını belirtti.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Türkiye Gaziler Vakfı (TGV) Hacı Bayram Veli Cami’nde tüm şehitlerimiz için mevlidi şerif organize etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlidi şerifin ardından vatandaşlara lokma dağıtıldı. Programla ilgili gazetemize konuşan Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, “Biz şehitlerimizin mirasçısıyız, şehit ailelerimizin neler yaşadığını, ödenen bedelin ne kadar ağır olduğunu, ne kadar kutlu olduğunu biliyoruz” dedi.

MEVLİDİ ŞERİFE YOĞUN İLGİ

Vatan için şahadet şerbeti içen şehitlerimiz için Türkiye Gaziler Vakfı’nın Hacı Bayram Veli Camii’nde mevlidi şerif programına cami cemaati ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitlerimiz için dua ve Kur’an okunan programın ardından TGV vatandaşlara lokma ve su dağıttı.

ŞEHİTLERİMİZE ‘BİR DUA BİR FATİHA’

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, “Ben Güney Doğu’da terörle mücadele ederken gazi oldum. Biz şehitlerimizi mirasçısıyız, şehit ailelerimizin neler yaşadığını, ödenen bedelin ne kadar ağır olduğunu, ne kadar kutlu olduğunu biliyoruz. Vatan için bedel ödemenin onurlu ve gurulu olduğunu bilen insanlardanız. Biz bunu bildiğimiz için şehitlerimize ‘Bir Dua Bir Fatiha’ kampanyası başlattık. Yaklaşık 14 tane şubemizde 6 tane temsilciliğimizin her hafta birinde ‘bir dua bir Fatiha’ kampanyasıyla lokma döktürüp mevlidi şerif okuttuk” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ

Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmamız gerektiğini vurgulayan Lokman Aylar, “Bunu vatan kahramanlarımızın vatan için mücadele eden, evlatlarını yetim bırakan, anaları garip bırakan, üzgün bırakan gurur verici, gurur sahibi yapan şehitlerimizi anmak adına, hatırlatmak için burada toplandık. Biz şehitlerimizi unutmayacağız unutturmayacağız.  Hiçbir zaman bu vatan, bu millet, bu toplum şehitlerini unutmayacak. Bizde unutturmamak için Türkiye Gaziler Vakfı olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.