ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLADI

ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLADI

Gazi Abdullah Gazioğlu bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlere "gerilla" diyen sinema oyuncusu Berna Laçin’e sert tepki gösterdi. Gazioğlu, söz konusu açıklamanın talihsiz olduğunu söylerken şehitlerin kemiklerini sızlattığını dile getirdi.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Türkiye KAMUSEN Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu Başkanı Gazi Abdullah Gazioğlu, PKK’lı teröristlere gerilla diyen sinema oyuncusu Berna Laçin’e sert tepki gösterdi. Gazioğlu, “Halk TV’de Uğur Dündar'ın sunduğu 02 Ekim 2015 tarihli Halk Arenası programına konuk olan Sinema oyuncusu Berna Laçin’in bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlere gerilla demesini talihsiz bir açıklama olarak görüyor, şiddetle kınıyoruz.” İfadelerini kullandı.
KAN EMİCİLER NE ZAMAN GERİLLA OLDU
Abdullah Gazioğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Askerimize, polisimize hain pusular kurarak, mayınlar döşeyerek onları şehit eden, kolsuz bacaksız bırakan, bebekleri kundakta öldüren, doktor ve hemşirelerin hayatına kast eden kan emicilerin adı ne zaman gerilla oldu? Emperyalizmin uşağı Ermeni tohumları dinsizler ne zaman kürt kardeşimin temsilcisi oldu. Uğur Dündar gibi bir kişiliğin böylesi vatan hainlerine programında yer verdiği için esefle karşıladığımızı belirtmek istiyorum. Halk TV’nin de böyle demeçlere yer vermesini, çanak tutmasını sizlerin dikkatinize sunuyorum.”
ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAMIŞTIR
Sözü edilen açıklamanın talihsiz bir açıklama olduğunu söyleyen Gazioğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bu açıklama teröristlerin elindeki silahtan çıkan mermi ve bombalarla hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin mezarında kemiklerini sızlatmıştır. Şehit yakınlarımız bir kez daha can evlerinden vurulmuş, acıları tekrar yaşatılmıştır.”
GAZİLERDEN BÜYÜK TEPKİ
Komisyonlarına üye gazilerin söz konusu açıklamaya büyük tepki gösterdiklerini söyleyen Gazioğlu, sözlerine şunları ekledi: “Gazilerimiz ise sözü edilen açıklamaya büyük tepki göstererek, bu ülkenin ekmeğini yiyen suyunu içen, bu milletin vergileri ile para kazanan birinin böyle açıklama da bulunması kabul edilemez olarak görüyoruz.”
TERÖRİSTE TERÖRİST DESİN
Gazioğlu açıklamasını şu sözlerle bitirdi: “Türkiye KAMUSEN Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu olarak Berna Laçin’i başta şehit ailelerimizden, gazilerimizden ve necip Türk milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz. Teröriste, terörist demeye çağırıyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.