Sekou Tidiany Bangoura Gençlerbirliği’nde

Sekou Tidiany Bangoura Gençlerbirliği’nde

TFF 1.Lig’de üst üste aldığı 2 galibiyetle ligde kalma umutlarını arttıran Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosunu Sekou Tidiany Bangoura ile güçlendirdi.

Kırmızı-siyahlı başkent ekibi, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Sekou Tidiany Bangoura’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.s

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 125 BİN EURO

Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir FK’dan 20 yaşındaki Gineli orta saha oyuncusu Sekou Tidiany Bangoura’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Son olarak Medipol Başakşehir FK U19 takımında forma giyen 5 Nisan 2002 doğumlu 20 yaşındaki genç oyuncu Sekoua Tidiany Bangoura ayrıca Danimarka 3. Lig ekiplerinden Jammerbugt FC takımında da forma giydi.

bangooura.jpg

On numara pozisyonunda oynayan Bangoura, Sağlık sponsoru Medicana International Ankara Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek ve bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Bangoura, bu sezon U19 Süper Lig ve Rezerv Lig’de toplamda 12 maçta forma giyerken 3 gol kaydetti. Gineli futbolcu ülkesinin Milli takımında ise U17 takımında 5 maçta forma giydi. Genç oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 125 Bin Euro değerinde.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.