Şimdi de ‘Ponzi Mine’ çıktı! Dolandırılanlar arasında kimler var kimler…

Şimdi de ‘Ponzi Mine’ çıktı! Dolandırılanlar arasında kimler var kimler…

Seçil Erzan’ın futbolcuları milyonlarca lira dolandırmasının yankıları henüz dinmemişken, şimdi de ‘Ponzi Mine’ ortaya çıktı. Mine Mumcu’nun çok sayıda ismi dolandırdığı iddia edildi. İşte detaylar…

Bir çeşit saadet zinciri olan ‘Ponzi’ yöntemi ile dolandırılanların sayısı her geçen gün artıyor. Mine Mumcu’nun birçok ünlü ismi bu yöntemle dolandırdığı iddia ediliyor. Mağdurlar arasında Semih Erden, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı gibi isimlerin olduğu belirtiliyor. İşte detaylar…

minee.jpg

YENİ MODA: ‘PONZİ’ YÖNTEMİ

Ülkemiz aylardır kara para aklama iddiaları ve Seçil Erzan’ın fon dolandırıcılığını konuşuyor. Şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Sözcü TV’de yer alan habere göre; ‘Ponzi Mine’ olarak bilinen Mine Mumcu’nun eski eşiyle beraber birçok ünlü ismi dolandırdığı ortaya çıktı.

burc.jpg

HEDEFİ ÜNLÜ İSİMLERDİ

Bir dönem dolandırıcılıktan içeri giren Mine Mumcu, pandemi döneminde izinli olarak dışarı çıkmıştı. Özellikle ünlü isimleri hedef alan ‘Ponzi Mine’ Burcu Kıratlı’nın üzerine şirket kurarak, ünlü oyuncuyu dolandırdı. Basketbolcu Semih Erden’i de gözüne kestiren ‘Ponzi Mine’, ünlü basketbolcuyu 1.3 milyon lira dolandırdı.

silaaa.jpg

POLAT AİLESİYLE İLİŞKİLERİ ÇIKTI

Öte yandan Mine Mumcu ile Polat ailesinin bağlantısı çıktı. Ponzi Mine’nin bir mağduru, kendisini Mumcu’a Sıla Doğu’nun yönlendirdiğini iddia etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.