Sinan Ateş'in eşinden sonra ülkücü kökenli dayısı Halil İbrahim Bozkurt'tan şok paylaşım

Sinan Ateş'in eşinden sonra ülkücü kökenli dayısı Halil İbrahim Bozkurt'tan şok paylaşım

Sinan Ateş’in eski ülkücülerden olan dayısı Halil İbrahim Bozkurt, MHP Yönetimi’ne çok ağır eleştiriler içeren bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda “O çocuğun her damla kanı burnunuzdan gelene, kursağınızdan çıkana kadar...” deniliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklaması, Sinan Ateş ailesini adeta çileden çıkardı.

MHP kurmayı Semih Yalçın, partilerinde görevli oldukları belirtilen Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in Sinan Ateş cinayeti kapsamında gözaltına alınıp tutuklanmalarına tepki göstererek "Menfur bir suikast üzerinden siyasi çıkar elde etme çabasındaki izansızlar, zan altında bıraktıkları masum ve suçsuz insanların ailelerini ve çocuklarının duygularını bile göz ardı etmektedir" demişti.

Sinan Ateş eşi Ayşe Ateş ve çocukları ile

EŞİ: SABRIMIZIN SINIRLARINI ZORLUYOR

Semih Yalçın'ın bu açıklamasına karşı, Sinan Ateş’in ailesinden bir şok paylaşım daha geldi. Eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a yönelik açıklamasında "Sabrımızın sınırlarını zorluyor" demişti.

DAYISI HALİL İBRAHİM BOZKURT'UN PAYLAŞIMI

Şimdi de Sinan Ateş'in dayısı Halil İbrahim Bozkurt, öyle bir tweete retweet etti ki…

Yaklaşık 30 yıl MHP teşkilatlarında görev yapmış biri olan dayısı Halil İbrahim Bozkurt, yine eski bir MHP yöneticisi olan Ali Şanalmış’ın bir tweetini retweetledi. Şanalmış’ın o paylaşımı, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak MHP Yönetimi’ne çok ağır eleştiriler içeriyor.

Sinan Ateş ve dayısı Halil İbrahim Bozkurt

İşte bazı ifadeler:

“Öylesine teslim olmuşsunuz ki bizim Sinan’ın üzerinden siyaset yaptığımız propagandasını yapacak kadar haysiyetten uzaklaşmışsınız. Biz hayattaki Sinan’ın hedefindeydik ama siz hayattaki Sinan’ın önünde esas duruşa geçenlerdiniz.

Anlamıyorsunuz değil mi? Bir genel başkan katledildi. Lafa gelince teşkilatçısınız ama bu suikastin teşkilatçılık adına nasıl bir utanç olduğunu anlamaktan acizsiniz.

Bizi sizden ayıran da bu işte. Pusucu kahpelerin aldığı her can yakar bizi. Vurguncu düzenin kıydığı her ülkücü bayrak olur. Biz nefsimiz peşinde olsak, siz o binaları, makamları rüyanızda göremezdiniz reziller.

Ekmeğini alın teriyle kazandığını bildiğim kardeşlerimi tenzih etmek kaydıyla… Milliyetçi Harekat Partisi ve Ülkü Ocakları’nın tüzel, manevi kimliğini sizden ayırarak, sizin ipliğinizi pazara çıkarmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Anadiline dönüp küfür eden itleri görmezden gelecek ve Türkeş’in öğüdüyle meşru zeminde bu kavgayı vereceğiz. O çocuğun her damla kanı burnunuzdan gelene, kursağınızdan çıkana kadar.”

halil-ibrahim-bozkurt.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.