Sinan Sardoğan kimdir, Sinan Sardoğan Arife Gökçe olayı nedir, Arife Gökçe öldürüldü mü, son durum ne?

Sinan Sardoğan kimdir, Sinan Sardoğan Arife Gökçe olayı nedir, Arife Gökçe öldürüldü mü, son durum ne?

Müge Anlı programında Tokat’ta kaybolan evli ve 5 çocuk annesi Arife Gökçe olayı ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor. Peki, Sinan Sardoğan kimdir, Sinan Sardoğan Arife Gökçe olayı nedir, Arife Gökçe öldürüldü mü, son durum ne?

Hafta içi her gün sabah saatlerinde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz günlerde evli ve 5 çocuk annesi olan Arife Gökçe’nin kaybolması işleniyor. Kaybolan eşi için Müge Anlı’ya başvuran Fikri Gökçe ise eşinin ortadan kaybolması ile ilgili eşinin evden kendi isteğiyle gitmeyeceğini söylüyor. Arama çalışmaları devam ederken konuyla ilişkisi olduğu iddia edilen Sinan Sardoğan'ın stüdyo içerisinde söylediği cümleler kamuoyunda tepkilere sebep oldu. Gündemde sıcaklığını koruyan Arife Gökçe olayında şüpheli konumunda olan ‘Sinan Sardoğan kimdir, Sinan Sardoğan Arife Gökçe olayı nedir, Arife Gökçe öldürüldü mü, son durum ne’ sorularının cevaplarını sizler için derledik.

ic.jpg

SİNAN SARDOĞAN ARİFE GÖKÇE OLAYI NEDİR?

Evli ve 5 çocuk annesi 64 yaşındaki Arife Gökçe 17 Aralık’ta Tokat Almus ilçesi Ataköy Beldesi’nde ortadan kayboldu. Müge Anlı yaşanan olayı şu şekilde aktardı: “Üzücü bir haberim var sırada. Evli, 5 çocuk annesi, 64 yaşında 12 torun sahibi Arife Gökçe ayağında terlikleriyle Tokat’tın Almus ilçesi Ataköy Beldesi’nden kayboluyor. Sobanın üzerinde süt var, sütü bırakmış, ateşte yemeği var, yemeği bırakmış. Terliklerini giymiş, telefonunu, kimliğini bırakmış, ortadan kaybolmuş. Ben hep şöyle diyorum: ‘İnsan beraber olduğu kişiyi tanır, karısını, annesini, çocuğunu vs.’ Aile diyor ki bizim annemizin, eşimin gidecek bir durumu yok. 47 yıllık eşi aramızda. Köyde, ben de dinledim. Okudum bazı mesajlarını. Size yayınlayamayacağım kadar müstehcen mesajlar atan biri var. Adı da Sinan. Anladığım kadarıyla bu hem Arife hanıma hem de başkalarına bulaşmış biri.”

icc1-001.jpg

SİNAN SARDOĞAN KİMDİR?

Arife Gökçe’nin eşi Fikri Gökçe eşinin kaybolmasının ardından Rusya’da yaşayan oğluyla birlikte Müge Anlı’ya başvurarak eşinin bulunmasını ve eşinin kaybolmasındaki suçluların bir an önce yakalanmasını istedi. Olayla ilgili her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkarken eş Fikri Gökçe eşinin öldürülmüş olabileceğine dair açıklamlarda bulundu. Fikri Gökçe, aynı köyde yaşadıkları Sinan Sardoğan’ın hem eşine hem de köydeki diğer kadınlara müstehcen mesajlar atarak rahatsız ettiğini söyledi ve olayla ilgili mesaj kayıtları ortaya çıktı. Canlı yayına bir bir bağlanan kadınlar, aynı köyde yaşadıkları Sinan'dan şikâyetçi olduklarını ifade etti. Olaylar üzerine kaldığı otelden kaçmak isteyn Sinan Sardoğan Tokat otogarına giden Sardoğan’ı yakaladı. Sardoğan’ın köydeki kadınların telefon numaralarına vefat eden annesinin telefonundan ulaştığı öğrenildi.

ic-31.jpg

ARİFE GÖKÇE ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Şüphelerin odağında olan Sinan Sardoğan stüdyoda yaptığı açıklamalarla herkesi çileden çıkardı. Müge Anlı’da Arife Gökçe olayı ile yaşanan gelişmeler tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Canlı yayına telefonla bağlanarak katılan Kemal Karaarslan, ‘Sinan Sardoğan karıma, kayınvalideme, çocuklarıma musallat oldu. Onun yüzünden şehir değiştirdik’ dedi. Suçlamaların ardından stüdyodakiler çileden çıkarken Rahmi Özkan ise Sinan'ın yüzüne tükürdü. Yapılan ihbarlar üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri Tokat’ta Arife Gökçe’nin bulunduğu güzergâhlarda arama çalışmaları başlattı. Özel ekip kurularak Kadavra ve iz takip köpekleri ile ev ve çevresi didik didik arandı.

basliksiz-1-001.jpg

SON DURUM NE?

Bir hafta boyunca süren çalışmalarda Arife Gökçe’ye ait herhangi bir ize rastlanmadı. Arazide yürütülen çalışmalar sonlandırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Arife Gökçe’nin kendi rızası ile evden çıkmış olma ihtimali, öldürülme ve kaçırılma ihtimali değerlendiriliyor. Tokat il Jandarma Komutanlığı çalışmaların devamlılığı için 30 kişiden oluşan özel tim görevlendirdi. Özel ekip Arife Gökçe’nin bulunmasına ilişkin çalışmalarına devam ediyor.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.