Sinan Sardoğan tutuklandı! İlk ifadesi ne, Arife Gökçe'yi öldürdü mü?

Sinan Sardoğan tutuklandı! İlk ifadesi ne, Arife Gökçe'yi öldürdü mü?

Müge Anlı ile tatlı sert programında uzun süredir işlenen Arife Gökçe olayının şüphelisi Sinan Sardoğan tutuklandı! Peki, İlk ifadesi ne? Arife Gökçe’yi öldürdü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nda uzun süredir işlenen Arife Gökçe olayında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arife Gökçe olayının şüphelisi konumunda olan, insanları sözlü ve fiziki olarak taciz etmesi ülke gündemine otururken sapık olarak adlandırılan Sinan Sardoğan tutuklandı! Peki, ilk ifadesi ne? Arife Gökçeyi öldürdü mü? Detaylar haberimizde…

333-1.jpg

SİNAN SARDOĞAN TUTUKLANDI

Tokat Almus’ta yaşayan Arife Gökçe 17 Aralık’ta kayboldu. Arife Gökçe’nin eşi Fikri Gökçe eşinden haber alamayınca Müge Anlı programına başvurdu. 12 torunu olan 64 yaşındaki Arife Gökçe’ye kaybolmadan evvel mesajlar attığı ve evinin çevresinde dolaştığı söylenen ve olayların şüphelisi olarak görülen Sinan Sardoğan yaptıklarıyla herkese pes dedirtti. Sadece Arife Gökçe’ye değil kendi öz kardeşi de dâhil olmak üzere köydeki birçok kadına cinsel içerikli mesajlar atan Sinan Sardoğan, program içerisinde söylenen her şeye ‘hayır’ demekle kaldı. Hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sinan Sardoğan geçtiğimiz akşam 2018 yılında küçük bir çocuğa cinsel istismar suçundan gözaltına alınarak tutuklandı. Tutuklanma anı sosyal medya platformalarında gündem olan Sardoğan’ın video içerisinde ‘Çok pişmanım’ ifadesini kullanması dikkat çekti.

son.jpg

SİNAN SARDOĞAN’IN İLK İFADESİ NE?

Hakkında söylenen her bilgiyi reddeden, 23 adli işlem kaydı bulunan Sardoğan, kaldığı otelde polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. Çocuğa cinsel istismardan gözaltına alınan Sardoğan muhabirlerin sorduğu ‘Arife Gökçeye ne oldu?’ sorusuna ‘Bilmiyorum’ diyerek cevap verirken tutuklandığı için ise çok korktuğunu söyledi.

ilk-1.jpg

ARİFE GÖKÇEYİ ÖLDÜRDÜ MÜ?

Türkiye’nin konuştuğu Arife Gökçe olayında Müge Anlı programına telefonla bağlanan izleyiciler Sinan Sardoğan’ın yaptıklarını aktarırken Sinan Sardoğan’a ait ses ve mesaj kayıtları da ortaya çıktı. Gelen her bilgiyi reddeden Sardoğan cezaevine gönderilirken Arife Gökçeyi arama çalışmaları halen devam ediyor.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.