Sincan Kaymakamlığı'ndan manevi davet

Sincan Kaymakamlığı'ndan manevi davet

Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi için “Çünkü her çocuk yeteneğinin keşfedilmesi için bir şansı hak eder” isimli proje başlatan Sincan Kaymakamlığı, projeyi tanıtmaya hazırlanıyor.

Yetenekli çocukların keşfedilmesini amaçlayan proje kapsamında hazırlıklarını tamamlayan Sincan Kaymakamlığı, projenin tamamlanmasıyla birlikte tanıtımını yapmak için hazırlanıyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen projenin basın buluşması, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü yapılacak. CSO Ada Yerleşkesi’ndeki Cer Modern’de yapılacak olan tanıtım toplantısı saat 13.30’da başlayacak. Programın devamında ise Dore Mimi ‘Büyük Buluşma’ isimli çizgi film prömiyeri ve Dore Mimi konseri katılımcılara sunulacak.

muzik-2.jpg

TEŞRİFLERİNİZ BİZİ ONURLANDIRACAKTIR

Kaymakamlık tarafından yapılacak basın toplantısına insanlar da davet edilirken, Sincan Kaymakam’ı Levent Kılıç tarafından imzalı davetiyede şu ifadelere yer verildi:

“’Çünkü her çocuk yeteneğinin keşfedilmesi için bir şansı hak eder’ mottosuyla çıktığımız yolda İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteği ile hayata geçireceğimiz “Dezavantajlı bölgedeki çocukların müzikte yetenek taraması ile topluma kazandırılması” adlı projemizin basın toplantısına teşrifleriniz bizi onurlandıracaktır.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.