Sincan'da Ercan dönemi

Sincan'da Ercan dönemi

Gökçek’in yerine Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Tuna'dan boşalan Sincan Belediye Başkanlığına AK Parti Meclis Üyesi Murat Ercan seçildi.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilmesi ile birlikte yerine gelen isim dün belirlendi. Sincan Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin aday gösterdiği Meclis Üyesi Murat Ercan, Sincan'ın yeni kaptanı oldu. 

TEMAYÜLDEN ÇIKAN 3 İSİMLE CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞTÜ

Mustafa Tuna'dan boşalan Sincan Belediye Başkanlığı koltuğuna kimin getirileceği günlerdir merakla bekleniyordu. Yapılan temayülde Bekir Yıldız, Mustafa Kurt ve Murat Ercan'ın isimleri ön plana çıkmıştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu 3 isimle görüştüğü öğrenildi. Görüşmeler sonrasında Sincan Belediye Başkanı adaylığı için Murat Ercan isminde karar kılındı. 

SİNCAN'IN 7. BELEDİYE BAŞKANI   

AK Parti'nin Sincan Belediye Başkanı Adayı Murat Ercan, Sincan Belediye Meclis Üyeleri'nin de desteğini alarak Sincan ilçesinin 7. belediye başkanı oldu. Sincan'ın çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Ercan'a tebrik mesajı yağdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın da kendisinden boşalan koltuğa Murat Ercan'ın gelmesini istediği öğrenildi. Sincan'da eczacı olan Ercan, aslen Kırşehirli. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.