Siteler esnafı iftarda buluştu

Siteler esnafı iftarda buluştu

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKAMOB) tarafından düzenlenen iftar programında Siteler esnafı bir araya geldi. He yıl geleneksel olarak düzenlenen iftara bu yılda katılım oldukça yoğun oldu. 

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı’nın ev sahipliğinde Altındağ Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen iftar programına Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu ,Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, Ankara Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve çok Siteler sayıda esnaf katıldı.

BÜTÜN ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

İftar yemeğinin ardından kürsüye gelerek katılımcılara konuşma yapan ANKAMOB Başkan Hüseyin Taklacı, sözlerine Şınak’ta  helikopter kazasında şehit olan askerlere rahmet dileyerek başladı. 
Siteler esnafının birlikte olduktan sonra bütün engelleri aşacağını belirten Taklacı,” Değerli esnaf kardeşlerim sizler bu salonları doldurduğunuz sürece aşamayacağımız engel yok. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız çok önemli. Oda olarak sizlerin de bildiği gibi birçok projemiz var. Bunları bir bir gerçekleştiriyoruz. Elmadağ'da organize sanayi bölgesi çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor.

Esnafımızı dikey binalardan yatay binalara taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre önce Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ANKAMOB'u açtık. 86 tane mağazamız orada hizmet veriyor. Burada yer alanlar Siteler'in üretici esnafları. Bizler sizlerin yanında olamaya devam edeceğiz. Her zaman Ankara'daki mobilya sektörüne katkı sağlamak için mücadele edeceğiz. Destek sağlayacağız. Sizlerin sorunları, sıkıntıları var. Bunları biliyoruz. Sorunların çözülmesi için gerekli yerlerle görüşüyoruz. Bu güzel programa katılan bütün herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ANKARA'NIN VE TÜRKİYE'NİN YÜZ AKISINIZ

ANKAMOB Başkan Hüseyin Taklacı’nın ardından kürsüye gelerek Siteler esnafına seslenen Ankara Milletvekili Emrullah İşler, mübarek bir ayın içerisinde bulunduklarını dile getirerek şunları söyledi:
“Bu ayın rahmet günlerindeyiz. İnşallah ikinci 10 günü mağfiret ayı olacak, ve son 10 günü ise cehennemden azat olma günü olacak. Rabbim inşallah bu mübarek ayda rahmetine nail olanlardan eylesin bizleri. Bu önemli vakitleri değerlendirelim. Bu günler altın günler. Değerli esnaf arkadaşlar sizler alın teriyle helalinden kazanıyorsunuz. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum.

Alın teriyle kazanılan varlık en değerli kazançtır. Dolayısıyla almış olduğunuz işleri en iyi şekilde yapıyorsunuz ve topluma sunuyorsunuz. Siteler esnafı olarak Ankara'nın ve Türkiye'nin yüz akısınız. Hepinizden Allah razı olsun. Bu mübarek ayda rabbimden sizlere bol kazançlar vermesini niyaz ediyorum. Değerli kardeşlerim yaşanan helikopter kazasından dolayı 13 şehidimiz var. Rabbim başta bu şehitler olmak üzere bütün şehitlerimize rahmet eylesin. 15 Temmuzda darbecilere, işgalcilere ve haçlı ordularına karşı bu vatanı koruyan şehit olan kardeşlerimize de Allah rahmet eylesin. Gazilerimize rabbim şifalar versin. “ 

TERÖRÜN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

 Zor bir coğrafyada yaşadıklarını ifade eden İşler,” Burada ayakta kalabilmek için bir olmalıyız. Beraber olmalıyız. Hep birlikte Türkiye olmalıyız. Kardeşliğimize göz dikenlere bizi bölmek ve birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Biz nasıl birlik olduğumuzu 15 Temmuz'da gösterdiysek. Şimdi de göstermeye devam etmeliyiz. Terörün üstesinden geleceğiz. Çok büyük mesafeler kaydettik. Rabbim güvenlik güçlerimizi, silahlı kuvvetlerimizi  korusun. Rabbim inşallah sağlık afiyet içerisinde bizleri Ramazan Bayramı'na kavuştursun. Bizleri sizlerle kavuşturan ANKAMOB Başkan Hüseyin Taklacı ve ekibine de çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.    

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM 

  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.