Siteler’de Gündem Yine Hırsızlık

Siteler’de Gündem Yine Hırsızlık

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen, atölye ziyaretlerinin ana gündem maddesi yine hırsızlık oldu.

 

 

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve yönetim kurulu,  Siteler mobilyacı esnafını sokak sokak gezerek atölyelerinde ziyaret ediyor.

HIRSIZLIK VE ÇÖP SORUNU

Sitelerin sorunlarını masaya yatıran Başkan Taklacı, ‘‘Esnafımızla el ele verip bu sorunları aşacağız’’ diyerek Sitelerin en büyük sorunlarından olan hırsızlık ve çöp sorunlarının son zamanlarda arttığını ve bunun için çözüm yolu aradıklarını dile getirdi.

HER GECE BİR DÜKKAN SOYULUYOR

Otopark sorununa da değinen esnaf, ‘‘Gelen müşterilerimizin araçlarını çekecek bir yer yok,  sağlık ve görüntü açısından çevre kirliliği yeterince fazla, son zamanlarda artan hırsızlık olayları bizlerin psikolojisini bozdu her gece bir dükkan soyuluyor, zararımız çok, rahatça evlerimize gidip uyuyamıyoruz, yetkili kişilerden bunları göz önüne almalarını istiyoruz.’’ dedi.

‘AŞACAĞIZ’

Başkan Taklacı da konuya ilişkin; gerekli kurum ve kuruluşlarla bu sorunları masaya yatırdıkları ve kurum kuruluşlardan gerekli yardımı talep ettiklerini, bu sıkıntıları Mobilyacılar Odası olarak aşacaklarını dile getirdi.

Soru cevaplar halinde ilerleyen toplantıda Siteler İOSB ile ilgili gelinen aşamalar, yapılacak olan çalışmalar da esnafla paylaşıldı. AHMET ERDEM/HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.