Siteler’in başı çöp yığınları ile dertte

Siteler’in başı çöp yığınları ile dertte

Siteler’de biriken dev çöp yığınları hem esnafa hem de müşterilere büyük tehdit oluşturmaya başladı.

Mobilya sektörünün kalbi niteliğindeki Siteler’de çöp sorunu esnaflar için giderek büyük bir tehdit oluşturmaya başladı. Siteler’deki boş noktalara biriken dev çöp yığınları esnafın ve müşterilerin hem gözünü rahatsız ediyor hem çevreye pis kokuların yayılmasını sağlıyor hem de yolu daraltmaya başlıyor.

ESNAFLAR TEMİZLEMEYE BAŞLADI

Bu çöp yığınları Siteler’in birçok noktasında rahatlıkla görülebiliyor.  Akçakale 2. Cadde’deki 60 numara önünde oluşan ve artık yolu kapatmaya başladığı için çevredeki esnaflar tarafından bir nebze olsun temizlenen dev çöp yığını bölgedeki sıkıntıyı gözler önüne seriyor. Temizlik aletleriyle daralan yolu açan esnaflar yetkililere çağrıda bulunuyor. 

SİTELER’E YAKIŞMIYOR

Durumun Siteler’e yakışmadığını belirten çöp mağduru esnaflar, “Gördüğünüz gibi toplanmayan çöpler her açıdan Siteler’e büyük sıkıntı oluşturmakta. Allah korusun bu çöp dağı ateş alsa büyük bir facia yaşanır. Havaların ısındığı için şimdi pis koku da yaymaya başladı. Bu çöğ dağlarının biran önce Altındağ Belediyesi tarafından temizlenmesini istiyoruz” dedi.   


OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM- 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.