Siteler’in dirilişi ANKAMOB AVM

Siteler’in dirilişi ANKAMOB AVM

Ankara Siteler esnafının göz bebeği Ankamob Avm’yi esnafla konuştuk. Müşteriler hallerinden hoşnut, esnaf ise umutlu ve minnettar.

Ankara Siteler esnafının göz bebeği Ankamob Avm’yi esnafla konuştuk. Her şeyin yolunda olduğunu belirten esnaf, bu girişim için Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve tüm destek olanlara minnettarlar.

DÜNYANIN HER YERİNDEN TALEP VAR

50 seneye yakındır koltuk ve mobilya işini yaptığını belirten Ramazan Arzuman, “Ankamob daha evvel gerçekleştirilmesi gereken bir projeydi sonunda yapıldı ben buna Siteler’in dirilişi diyorum. Ankamob bulunduğu mevki bakımından geleceği çok parlak bir noktada bulunuyor. Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı Bey Ankamob için çok emek harcadı. Başkanımız işinin erbabı dürüst bir insan. Biz Ankamob esnafı olarak kendi ürettiğimiz ürünleri satıyoruz ve dünyanın her yerinden talep var.” dedi.

ÇIRAK YOK

Çırak azlığından şikâyetçi olan Arzuman, “Geleceğimiz için edişe duyduğumuz tek şey temelden yetişen çırak yok, meslek okullarına bu konuda daha fazla eğilmek lazım, devletimizin yönlendirmesi gerekiyor. Biz Ankamob’un çok güzel bir yere geleceğini görüyoruz.” diye konuştu.
İşini sevdiğini belirten Akyürek, “2007 yılında emekli olmama rağmen hala bu işi yapıyorum çünkü mesleğimi, insanlarla diyalog kurmayı çok seviyorum” diyerek duygularını ifade etti.

BAŞKAN TAKLACI İLE ONUR DUYUYORUZ

Ankamob Avm’nin bir başka esnafı Barış Kurt, Ankamob’un siteler esnafı için çok büyük bir imkân olduğunu şöyle dile getirdi, “Başkanımız Hüseyin Taklacı Bey tarafından gerçekleştirilen bir proje burası. Başkana çok teşekkür ediyoruz Siteler esnafına böyle güzel bir imkân sunduğu için kendisiyle onur duyuyoruz. Siteler olarak böyle bir girişime ihtiyacımız vardı, biz halimizden memnunuz. Uzun vadede düşündüğümüze buradan herkes ekmek yiyecektir.”  
Gelen müşterilerin hallerinden hoşnut olduğunu söyleyen Kurt, “Siteler’de müşteri aradığını zor buluyordu çünkü mağazalar dağınık bir şekildeydi. Burada bütün mağazalar iç içe insanlar aradığı ürünü çok kolay bulabiliyor. Satışlarımızdan memnunuz, hafta içi biraz durgun oluyor o da zamanla rayına oturacaktır, hafta sonu ise güzel iş yapıyoruz.” dedi.

ANKAMOB’UN REKLAMA İHTİYACI VAR

Reklama ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Kurt, “Biz basın tarafından biraz desteklenirsek, çok daha güzel şeyler olacak. Sağ olsun başkanımız Hüseyin Taklacı elinden geleni yapıyor. Esnaf da kendisinden memnun, zaten Başkanımız olmasaydı böyle bir girişim olmayacaktı. Siteler yavaş yavaş körelecekti. Bu işte en büyük emek Hüseyin Başkan’da” diye konuştu.

85 MAĞAZA BİR ARADA

Ankamob’un bir diğer deneyimli esnafı Umut Alptekin ise 11 yıldır mobilyacılık yaptığını ifade ediyor ve “Ankamob 85 tane işletmenin bir arada toplandığı bir yer oldu. Tanıtıma ve reklama ihtiyacımız var. Onu da sağladığımız şekilde buradaki mobilyacıların çok güzel işler yapacağını düşünüyorum.” diye konuştu.
Ankamob için memnuniyetini diler getiren Alptekin, “Buranın yapılmasında ve kurulmasında Hüseyin Taklacı Başkanımız öncü oldu. Allah ondan razı olsun, Siteler esnafı olarak bizim buna gerçekten ihtiyacı vardı. Siteler dağınık bir halde olduğu için vatandaş karın, yağmurun ya da güneşin altında zorlanıyordu” dedi. 

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.