Son 3 Yılda 13 Bin Çocuk Cinsel İstismara Uğradı

Son 3 Yılda 13 Bin Çocuk Cinsel İstismara Uğradı

FETÖ darbe girişiminin ardından gündeme gelen 'idam' konusu bir kez daha konuşulmaya başlandı. Çocuklara cinsel istismarda bulunan şahısların da idam edilebilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

FETÖ darbe girişiminin ardından gündeme gelen idam cezası konusu, çocuklara cinsel tacizde bulunan şahısların son günlerde artması ile bir kez daha konuşulmaya başlandı.

SON 3 YILDA 13 BİN ÇOCUK MAĞDUR

Cumhurbaşkanlığı, Adalet Bakanlığı, Başbakanlık yetkilileri, milletvekillerinin dikkatini çekmesi ve kamuoyunda gündem olması amacıyla 'change.org' ve 'imzakampanyam.com' üzerinden 'pedofili' (4-11 yaş arasındaki çocuklara cinsel arzu duyulması) suçlarına idam cezası verilmesi konusunda imza kampanyası başlatıldı. Son 3 yılda 13 bin çocuğun cinsel istismar mağduru olduğu vurgulandı.
ON BİNLERCE KİŞİ İDAM İSTİYOR
Pedofili suçlularının idam edilmesini isteyen kampanyaya on binlerce kişi imza attı. İmza Kampanyası kapsamında yetkililerden şu temennide bulunuldu:  “Çocuklarımıza ellerini uzatan sapık, hasta ruhlu bireyler için idam cezası istiyoruz. Minicik bedenlerinin bu sapıklar yüzünden nasıl acılar çekebileceğini bir düş edin ve ya kendi evladınızı bu acı olayın içinde düşünün… düşünmek dahi istemediniz, canınız yandı değil mi? Öteki yavruların anne babaların canı yanmasın. N'olur bir imza da siz atın sesimizi duyuralım.” 

CUMHURBAŞKANI: "ALTINA İMZAMI ATARIM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan idam konusunda önceden yaptığı açıklamalarda "TBMM'den idam cezası kararı çıkarsa altına imzamı atarım" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.