Sosyal medya onu konuşuyor! Tablet Reis'in son hali şaşırttı

Sosyal medya onu konuşuyor! Tablet Reis'in son hali şaşırttı

İnternetten aldığı tablet kutusundan hıyar çıkması sonucu sosyal medyada Tablet Reis lakabı ile bilinen Onurcan Güzel, şimdilerde büyüdü. Yeni imajını görenler eskisinden eser kalmamış dedirtti.

İnternetten aldığı tablet kutusundan hıyar çıkması sonucu sosyal medyada uzun süre konuşulan ve Tablet Reis lakabı ile bilinen Onurcan Güzel, şimdilerde büyüdü ve bambaşka birine dönüştü. İmaj değiştiren fenomenin son hali sosyal medyada gündem oldu.

TABLET REİS'İN İMAJI ŞOKE ETTİ

Tablet kutu açılımı videosunda kutudan salatalık çıkmasıyla tanınan, 'Hıyarın tadına bakalım' dediği anlarla bir döneme damga vuran 'Tablet Reis' imaj değişikliğine gitti. Sosyal medyanın unutulmazlarından olan Onurcan Güzel, 8 yıl önce çektiği bir tablet açılım videosuyla adını 7'den 20'e herkese duyurmuştu.

basliksiz-1-kopya.jpg

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Küçük yaşta hayatımıza giren ve "Tablet reis" olarak bilinen Onurcan Güzel'in yıllar içindeki değişimi yeniden gündem oldu. 24 yaşında olan Onurcan Güzel'in yeni tarzıyla eski halinden eser kalmadı. Saçlarını tamamen sarıya boyatan Güzel'i gören tanıyamadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.